- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- а бе момчета
за мен сокче ..Първоначално написано от kremen4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
п.с. не пия (дълга история) ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ооо всички сте много ограничени, 100 на 100 тези които ще кажат Не ще са някакви лапета под 15-16.Ще видите като пораснете малко, съвсем малко, как ще дигнете летвата.
Няма да издържиш много без алкохолПървоначално написано от Hilary_
![]()
абе за сега 17 години удържам пък ше видим ..Първоначално написано от kremen4eto
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз като дойда в сф ще видиш тиПървоначално написано от Hilary_
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
много ли ти е приятно да се надсмиваш на пълни хора ? и ако мислиш че и аз съм комплексар виж ми профила и ела се запознаем у Враца.Момичето може да е леко пълна но е с готин характер .. засрами се простакПървоначално написано от PsychologicalDisorder
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Пий бе момиче, сега ти е времетоПървоначално написано от Hilary_
![]()
Колко закръглено?
Ясно е,че в реалността можеш да чуеш само: "Бааа,човек виж я тая ква е дебела!"
Нали се сещаш?
Естествено това би се чуло само от някой простак,което не означава,че по-умните не биха си го помислили.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ShtrudeL се завърна.
Де ходиш?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ъм..аз съм си на мястото...просто ми писна тук.Първоначално написано от LadyDi
Някак си...не се чувствам в мои води сред толкова много недорасли/глупави човеци.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ех и аз едно време бях красив и глупав ама виж ме ся стар зелен от цигарите и мъдърПървоначално написано от ShtrudeL
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Скука е.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ахаПървоначално написано от LadyDi
ами... харесвах си преди доста време 1 такава... дребна и да си го кажа леко дебела... ама тогава я мислех за най-красивата,така че сиг,ако я гледам със "влюбени" очи... ддз
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Стига да е красива.Демек да не е и супер грозна!Ако е само леко закръглена бива! Иначе аз като повечето мъже си падам по по "изящни" момичета.
П.С Hilary_ ,намирам те за секси!![]()
Първо външния вид, пък после характер![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
деба! аз пък си харесвам по-закръглени. не знам защо, все натам ме влече.. може би съм аз слаб и спортен тип.
имал съм и слаби приятелки, ама ми е незнам едно такова. обичах си много една дебеличка... абе друго и е да има какво да хванеш, а като я прегръщах колко беше мекичка... ех спомении наистина я обичах.
слабите само ги чуках, а на нея и се радвах много
е закръглена имам в предвид, приятно закръглена, не слон. некое килце тук там, по-голямо дупе.. .абе сещате се![]()
ебатиии якия аватарПървоначално написано от lllXayclll
![]()
![]()
аз не съм м0мче, но има всякакви индивиди - за едни не е проблем,за други пък да си 40 кг е най-важното..спокойно,за всеки влак има пътници![]()
ти затва ли мастурбираш с дясната ръка? щото е по-дебела и красива?Първоначално написано от kypo
![]()
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Да бих. Що да не. Като съм си я харесал и да е грозна кат смъртта пак ще си я обичкам....
Не съм момче, но все пак ще ти кажа..Имам и по-пълнички приятелки.. и те също са харесвани от момчетата.. Така, че зависи си от характера на момчето и от това колко е "пълничко" момичето..
![]()
не знам защо така се получава, че външността е решаващ фактор дали човека "става" или "ни стаъ"Първоначално написано от katetohita
и ся кво? Това, че момичето се храни нормално, не значи, че е потенциален враг на момчетата! Естествено да, красотата има 2 нива
![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки си има различен вкус, ако ти харесваш слаби момчета, друг харесва по едриПък и винаги има начин да отслабнеш. С ударна доза воля, всичко се постига
![]()
GaLena :love:
дам... дори мечо пух се кефи на свинята най-многоПървоначално написано от BeBuLs