- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- а бе момчета
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Не,не бих харесал такова момиче...ще ме извиняват закръглените девойки ама нет...![]()
да
тц тц тц квото и тяло да имаш лицетоти ако е като на чубакабра ....
ААаАаА за наденицата ли питате?
аз и с двете, щото ми е много дебел и не мога да го обхванаПървоначално написано от Stan4o123
Емм не мога да харесам пълничко момиче ..... просто нез аз клечка тя топка .....![]()
![]()
хората какви проблеми имали .... аз к'во да кажа като искам да напълнея малко ...![]()
![]()
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
Първоначално написано от lubomirky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ох не се сдържах
![]()
![]()
Не става само с ядене!!! трябва и акъл!!!Първоначално написано от WesTSider
![]()
дебело пълно ? обърках се
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Бе чи при мене попринцип си ми е ген ... ама сигурно си права трябва и акълПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Иначе съм чувал от момичета че по слабите сме били по сладки![]()
![]()
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
зависи колко щот някой си викат че са пухкави/топчести/леко дебелички а повечето не им мърдат 100 кг живо тегло![]()
по темата - не
Да,бих я наебал
Бих изчукал някоя такава,досега не съм,но не пречи да опитам,но не искам такова гадже.![]()
![]()
![]()
zakryglenite hodqt sys zakrygleni ...debelite sys debeli... slabite sys slabi... muskolistite sys typi kifli i tnt....![]()
![]()
![]()
как стигна до тоя извод?Първоначално написано от qazwsx
с повече аргументи ако обичаш...