Здравеите,
съответно и аз както всички тинеиджъри застанах пред любовен проблем отново. Нека разкажа:
Харесах си едно момче , което излиза с моята компания...той много готино момче(казвам го напълно абстрахирано от идеята че си падам по него). Той не ми обръщаше много внимание в началото, но няколко дена след това забелязах как си разменяме погледи...когато миналия петък останахме сами за малко той започна да ме целува-до тук добре. Като повечето мъже разбира се идеята му беше секса, но на мен не ми се понрави веднага да му пусна...при няколкократните ми откази той кимна и настана мълчание...тогава другите се върнаха и приятелката ми ме попита какво се е случило, защото преди това той постоянно беше до мен а сега стояхме в двата края на стаята.
Аз обаче продължавам да си падам по него, а той не ми обръща внимание, макар 4е о6те виждам погледа му...все още ме гледа така-в о4ите(се6тате се)... Обръща внимание на приятелките ми и почни не на мен, а същевременно е същият готин пич и освен като мъж ми харесва като приятел...аз се постарах всеки път да изглеждам много добре , но се чувствам в безисходица...искам го и незнам как да го спечеля не само физически...даите съвети за решаване на проблемааа