- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момчетата на сапун
или веро
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз като изложих идеята си България да бъде разделена на нови демографски райони, никой не ме слушаше..![]()
Иначе на Веро![]()
На JOHNSON'S® Baby![]()
![]()
dance as though no one is watching you
love as though you have never been hurt before
sing as though no one can hear you
live as though heaven is on earth
не имам си гадже даже просто съм истрещял временно е(надявам се)Първоначално написано от PsychologicalDisorder
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не Е ХуУуу ТаКа Да ПРикаЗвЬ6![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
аз пиша!Първоначално написано от fenastz
Първоначално написано от haritov
Нэ Ме 0бЪрКваЙ д0ПъЛнИтЕлНо
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick