- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- I need help !!! xD
Абе хора сега така.., на бързоо., значи .., от 4-5 месеца съм с руса коса.., ама зе да ми писва/., всички казват ,че с руса е по-добре ама аз съм си навила на пръста,че искам да я боядисам черна.., и все пак ми е малко притеснено ,защото не знам дали ше ми отива пък ии промяната от руса-черна е доста..., фрапиращаии ..де да знам.., Помагайте плз!
![]()
Акооо трябва ще постна и снимка да кажете дали ще отива според васс![]()
![]()
[-o<
еми дай снимка
как да ти помогнем
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Мисля, че не просто трябва ами е наложително. Иначе няма как да те посъветвам.![]()
миии на мен не ми харесва русото ти
жълто ми е някво
а пък черно според мен ще ти е в пъти по -добре , ама имай предвид ,че няма махане
черна, с къна се направи става мега яко от тва черното - синьо мисля че повече ще ти ходи... както каза ^ русото ти е много жълто, не ми харесва![]()
Мхмм., и на мен т'ва ми е ., че ако не се харесамм ;хх
Азз си мислех не за чисто черно ми има такова едно черно-синкаво такова нз как се води ам мн ми харесва![]()
иначе мерси![]()
аз ти препоръчвам крем боя без амоняк
но да знаеш ,че при първото боядисване след няколко измивания може да избие малко русо.. но след още някоя боя ще се оправи![]()
Първоначално написано от syntheticgirl
М..., Може..., Цикламена![]()
Ми ще видя ., сигурно края на седмицата ще ходя да се боядисам.., само трябва и боя да си избера.., като я направя ще ви се покажастискайте палци да не се гръмна като се видя !
![]()
![]()
![]()
Определено, да. Боядисай се, ще ти отива. Само недей да го правиш с къна.![]()
![]()
na men mn mi haresva kosata ti i ne bih q promenqla![]()
мда,на мен с руса коса ми харесваш пък.
Ама мисля,че нещо сорта на черно-синьо (както казаха по горе) ще ти стои също мн добре.Ще чакаме снимки.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ми аз пък съм повече за русото.Ако си я изсветлиш, може би също ще ти е добре.Но щом си се навила за черна коса - бих ти казала черна със син оттенък.![]()
с черна коса ще ти отива .... и то повече от русата![]()
така ти е добре, но ако наистина искаш да я направиш по-тъмна започни с кафяво и ако се харесваш тогава давай с черното
Наистина ти е малко жълтеникаво русото,но ми харесва как ти седи...ако го направиш малко по-бяло(светло) русо ще е супер.Мисля,че ще ти отива и с черна,но без отенък...недей т'ва са много мангалски бои.![]()
п.п.Съгласна съм и с Ufff , първо да пробваш с кафява.
И аз съм на мнение да пробваш първо с кафява, обаче имай в предвид, че както и да се боядисаш, русото ще избива бързо..
ох мацка и аз бях в твоето положение... русото ми писна ..ами сега? ИИ да ти кажа постепенно я потъмних... сега съм с нещо като естсвения ми цвят (кестеняво) и също се замислям за черна,че мн избива това пусто и русо... аз също не харесвам русото... потъмни се,ама ако ще е черно да не е с оттенък{}
според мен и черна да се направиш няма да сбъркаш (иначе и русото ми харесва) .. НО само едно ще вмъкна .. черното много по - трудно се маха отколкото русото ..(а не се знае след 1-2 години какво ще ти хрумне .. )
п.с. Ако все пак държиш на черното може само долните кичури да си ги направиш черни ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
точно ,че не е русо точно ами някакво морковеноПървоначално написано от POLLINA
,не никакво не е
![]()
и не ми харесва ,може би с кестенява ще е по-добре ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
черното ще ти отива според мен![]()
и си скъси малко бретона, че ще окьоравееш :P
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
на мен ми харесваш повече така![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
според мен ще си много сладка с черна коса със синкъв оттенък
а и какато казаха може да ти отива и с ярко червена