- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е Хелп
Възможно ли е да намразиш момиче което харесваш ако се караш с момичето което обичаш повече от месец![]()
Ми приятеля ми ходим 1гдина и 9 месецца и през тва време наистина ме обичаше но и харесва друго момиче сега мн се караме заради нея и казва че я мрази като я види и му ставало гадно
Еми повярвай му и престани да се караш с него за нея, защото най - накрая ще останеш сама.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
А може пък да лъже, за да спреш да мрънкаш.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^![]()
Обаче пък ако е така , какво е това вашето 'Обичам те' , няма такъв филм да обичаш едно момиче 'истински' , пък да харесваш друго.
Направо ако е така си си пропиляла жестоко 2те годинки.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
хмм много интересна обич изпитва твоя приятел ..Първоначално написано от iveta_bebeto
![]()
![]()
като я виждал му ставало гадно така ли?? А защо изобщо я вижда?? Не може ли да избягва тия срещи ... ??![]()
пфф .. върти те мн мн мазно, а ти дори не се усещаш ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Или си поговорете сериозно или му тегли шута . Лъже те .Първоначално написано от Hilary_
ми той един път я видял на улицата като бил в колата и ми каза че му станало гадно не че са говорели даже негов приятел който и аз познавам бил в колата незнам дали да му вярвям зя тва че я нямрязел и за тва ви питам възможно ли е да намразиш човек защото се караш заради него
ние бяхме разделени заради нея и той тогава лочна мразя я ..
пфф не знам дали може да я намрази, но едно е сигурно ... може да те лъже ъвсем съвсем реално!!!Първоначално написано от iveta_bebeto
![]()
![]()
Priceless .. <3
и аз така си мисля ама искам да съм с негоо амаа ... няма май да стане
хах .. ако искаш да бъдеш лъгана иии да живееш в една лъжа стой си с него .. но ако смяташ, че заслужаваш нещо повече го зарежи!!!Първоначално написано от iveta_bebeto
Не е единствен няма и да бъде последния ...
![]()
![]()
Priceless .. <3
той и каза че я мрязи по скайп и даже ми прати хронология ... и я блокна ... тя правеше купон и той не отиде заради мен ... вече и приятели немогат да бъдат
даа добрее вярвай си на скайп ..Първоначално написано от iveta_bebeto
![]()
Явно не искаш да приемеш нещата така както ние ги виждаме отстрани ..![]()
Priceless .. <3
просто го обичам ... и някак си ми остава надежда че наистина я мразии .. даже иска да я удари азз в моментаа го карам да спре неискам побоища ... но вечее май таз връзкаа ня да стигнее до никъдее
Абе защо като седнете да правите фейк теми не си измислите по-добри сценарии.
Темата е толкова фейк, че няма на къде повече. Просто толкова тъпи и ограничени хора няма.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Hilary доста често като се ровя във форума и гледам твои отговори и съм останала с мнението,че си страшно печен,точен и искрен човек,каквото и да напишеш съм съгласна с теб.Първоначално написано от Hilary_
мерсии колебаех се какво искам но вече знам ...![]()
оо нима?? и какво реши .. хъх нека позная .. ще изчакаш още малко време, за да го хванеш в опитите му да те излъже??Първоначално написано от iveta_bebeto
Той щом до сега го е правил без да забележиш за какво си говорим ..
Дано се осъзнаеш по - скоро ..
п.с. swidinka93 радвам се, за което ..![]()
Priceless .. <3
нали за тва исках от вас съвети защото самата аз незнам какво да правяя
ами ние ти ги казваме, но ти пак си държиш на твоето ..Първоначално написано от iveta_bebeto
![]()
Priceless .. <3
просто обяснявах какво е правил и вие да прецените ако си държах на своето нямаше да се отказвам от него