- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичко свърши ;(
Ужас, може би е само временно, и после пак ще се съберете?![]()
еlsy![]()
м да. много правилноПървоначално написано от moneycomeme
![]()
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
eхе на 15ти пусната тема и на 18ти вече хепи енд..съжалявам че го казвам,но тва ми звучи супер детинско.ии..ще перефразирам - вашата работа малко 3 дена тихо после иху....може някои д акажат че съм гадна злобна кучка,но все пак си имам мнение и ако съм обидила някои извинявам се...а иначе шастиеи успех на авторката,.Следващия път като ти каже така да не бързаш да ревеш по форумите ами изчакай 3 дни и пак ще се появи..както сега![]()
Дано всичко е ок , и нещата се стекат по благоприятен и за двама ви начин
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Бравооо между другото ако трябва да съм искрена,като ти прочетох темата първо бях убедена,че няма да се съберете...Обаче съм страшно щастлива,че съм грешала...Честито...!!!
Забелязала съм ,че дота често мъжете изпозлват подобно извинение , когато слагат края на някоя връзка и незнайно защо не казват истинската прилина , която обикновенно е доста далеч от тази която изтъкват... Просто няма какво да направиш освен да продължиш напред и да чакаш времето за излекува раните ти . А пък и каквото е писано ще стане![]()
а ти трябва да се понаучиш да прочиташ нещата докрай...Първоначално написано от Dark_Angel_F
Те са се събрали, да са живи и здрави и да се обичат![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
Срахотни сте ей ... деня ми започва отново с усмивка благодарение и на вас... А на NeopitomeNa ще кажа само, че не е права това е форум за споделяне, и аз исках да споделя нещо в труден момент не е важно дали ще 1-2-3 дена след случката или веднага, зависи как го чувстваш, но няма значение аз не съжелявам, че споделих точно тук. Много сте готини и добрички всичко, бях забравила какви хора има в този форум. Пожелавам много успехи и усмивки на всички
![]()