.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Град
    Враца
    Ужас, може би е само временно, и после пак ще се съберете?
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Аз не споделям мнението на някои съфорумници,че трябва да говорите...Напротив!Че ще те боли -ще те боли,това е ясно.Често ще си спомняш ваши моменти,още по-малко,че ти е бил първото момче в интимния ти живот...Но помисли малко за себе си..няма смисъл да се унижаваш с излишни въпроси,обещания и моленки.Приеми го като голям човек,защото вече си достатъчно голяма и предполагам разумна-приеми го с достойнство и продължавай напред!Горе главата и ако някой път ти стане мноого гадно и ти се иска да излееш мъката си-давай!Плачи си,тъгувай си,но не пред него...човек има нужда да излива емоциите си,но после се съвземай бързо и намери мотив,с който да се подкрепяш и за който да градиш живота си...
    м да. много правилно
    Got a hole in my head
    Everything falls right out
    Through my ears, through my eyes
    Makes no difference where you are

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Благодаря на всички които се опитаха да ми помогнат и настина в един момент успяха. А ние с момчето излизахме днес и отново се събрахме. Обичаме се прекалено много за да се нараняваме така
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

eхе на 15ти пусната тема и на 18ти вече хепи енд..съжалявам че го казвам,но тва ми звучи супер детинско.ии..ще перефразирам - вашата работа малко 3 дена тихо после иху....може някои д акажат че съм гадна злобна кучка,но все пак си имам мнение и ако съм обидила някои извинявам се...а иначе шастиеи успех на авторката,.Следващия път като ти каже така да не бързаш да ревеш по форумите ами изчакай 3 дни и пак ще се появи..както сега

Град
    Под зелените смокини
    Дано всичко е ок , и нещата се стекат по благоприятен и за двама ви начин
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Бравооо между другото ако трябва да съм искрена,като ти прочетох темата първо бях убедена,че няма да се съберете...Обаче съм страшно щастлива,че съм грешала...Честито...!!!

Забелязала съм ,че дота често мъжете изпозлват подобно извинение , когато слагат края на някоя връзка и незнайно защо не казват истинската прилина , която обикновенно е доста далеч от тази която изтъкват... Просто няма какво да направиш освен да продължиш напред и да чакаш времето за излекува раните ти . А пък и каквото е писано ще стане

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Забелязала съм ,че дота често мъжете изпозлват подобно извинение , когато слагат края на някоя връзка и незнайно защо не казват истинската прилина , която обикновенно е доста далеч от тази която изтъкват... Просто няма какво да направиш освен да продължиш напред и да чакаш времето за излекува раните ти . А пък и каквото е писано ще стане
    а ти трябва да се понаучиш да прочиташ нещата докрай...

Те са се събрали, да са живи и здрави и да се обичат
    Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Срахотни сте ей ... деня ми започва отново с усмивка благодарение и на вас ... А на NeopitomeNa ще кажа само, че не е права това е форум за споделяне, и аз исках да споделя нещо в труден момент не е важно дали ще 1-2-3 дена след случката или веднага, зависи как го чувстваш, но няма значение аз не съжелявам, че споделих точно тук. Много сте готини и добрички всичко, бях забравила какви хора има в този форум. Пожелавам много успехи и усмивки на всички
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си