- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Saw VI
Ако следва тенденцията на предишните, трябва да е пълна боза.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Боза в на баба ти г**а. Много ма изкефи шеста част ! Най ми харесва от всички.![]()
![]()
Супер глупав филм.Само 1,2 и малко 3 стават.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Велик филм! 6-тата част е много яка.![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
Аз чакам да излезе рипнатата версия. Иначе първият филм е велик, вторият е доста добър, но нататък сериите станаха все по-слаби и по-слаби...
след 1-вия и вотрия, превъртам напред, за да гледам кървищата, защото останалото е тъпня.
колко изпростели хора трябва да има, че да нарекат n сикуъл "велик"
Супер беше.
Доколкото разбрах следващата част ще излезне някъде октомври на 3D.![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Тея хора, които виждат в тоя филм само рязане на крака и черва да си сложат очила !
Точно.Първоначално написано от KpbCTHuKbT
Аз също съм фенка на филма и много добре знам защо.
То тоя филм не е за всеки,всеки филм си има някаква поука .. но не всички успяват да си я извлекат
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
боза.
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
И каква е поуката? Да живееш кротко и да правиш само честни неща,иначе някакъв психопат ще ти сложи шина с резци?? .. И да има поука,аз не я възприемам като такава,защото прекалено лесно стигнах до нея. Обичам филми,които те държат в напрежение. А от SAW вече само ми се повръща .. Прекалиха с продълженията.Първоначално написано от teenems
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
me tooПървоначално написано от tainaTaa
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
[/quote]И каква е поуката? Да живееш кротко и да правиш само честни неща,иначе някакъв психопат ще ти сложи шина с резци?? .. И да има поука,аз не я възприемам като такава,защото прекалено лесно стигнах до нея. Обичам филми,които те държат в напрежение. А от SAW вече само ми се повръща .. Прекалиха с продълженията.[/quote]
Кажи го на режисьора. Ние сме само зрители. Който иска гледа до край.
И каква е поуката? Да живееш кротко и да правиш само честни неща,иначе някакъв психопат ще ти сложи шина с резци?? .. И да има поука,аз не я възприемам като такава,защото прекалено лесно стигнах до нея. Обичам филми,които те държат в напрежение. А от SAW вече само ми се повръща .. Прекалиха с продълженията.[/quote]
Кажи го на режисьора. Ние сме само зрители. Който иска гледа до край.[/quote]Малко ми е зор,че да тръгна чак на режисьора да го казвам. Просто това ми е мнението и го споделям. Гледайте си го колкото си искате.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."