- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един ..
Янче - хората сме упорити същества. Свидетел съм на същия индивид при Надя. Не разбира от дума, макар съвсем ясно и директно да му беше казано че отговора е Не. ПРи това не един път. И той го осъзнаваше. И продължи. Развръзката е повече отабсурдна.Първоначално написано от lipsvashh_mi
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
искаш да кажеш не упорити,а неразбрани същества...защото човек осъзнал,че хаби нерви за глупости и сам вреди на душевното си спокойствие ако има грам акъл би оставил въпросния г-н или г-ца и би си гледал своя собствен живот..
освен това не смятам,че 1-2 примера обобщават случая като цяло...
Съгласна съм с Хилъри ,че не бива да използваш човек дори да ти лази по нервите или както ти сам казваш-да се бута между шамарите...това,че е малък и заблуден не го прави виновен и определено не е причина да се подиграваш с чувствата му
Абе има една приказка - тъп и упорит. Ей за такъв индивид ти говоря. А другото го чепкахме доста време.
При ясно изразено Не - не знам какво оправдание имаш да продължиш да се вреш в шамарите. Дай ми поне едно такова![]()
Dr. Gregory House
например,че наистина я харесва ? Нима не е достатъчно-както са казали любовта е сляпа и кара хората да оглупяват...
не адмирирам поведението тип лепка,но напълго разбирам момчето и причините му да ходи още след нея
Хм.
Т.е. отново пехвърляме вината у някой друг(любовта), макар че сами сме си постлали така?
Що ми зучи като бягане от отговорност а.к.а. незрялост?
Да, вярно е че говорим за тийнейджър, но все пак... Живота учи по много начини. Пък и е детинско да се оправдаваш с любовта за всякакви дивотии, които вършиш.
Dr. Gregory House
не си прав-вина другият човек няма освен ако не е дал индекации,че и той изпитва същото и човека не му е безразличен...затова преди да се прави каквото и да било човек го обмисля-иска нещо или не и си отстоява позицията и желанията..ако е разколебан и ту подхвърля нещо,ту се прави на недостъпен вече част от вината е и негова.
с любов никой не е тръгнал да се оправдава-просто изтъквам факти...любовта прави хората луди понякога..свидетел съм ставала на хора правещи какви ли не дивотии поради факта ,че искат да бъдат с даден човек като по този начин сами са си навличали проблеми
дай му 1-2 ритника - дано разбере така щом от дума не разбира![]()
I can't stop myself from loving you <3
За гугутка пепеляшка си доста лошаПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
доста се изредихте .![]()
просто не ми харесваше и не исках да имам общо с него . и мразя да използвам хората !!
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ХАхьаьхъахуьхахаххаххахьу ахуьа оооо нее соррииии ама не се сдържах ахаххахахсхсууаххах т'ва беше простооооооооооооо #1Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
![]()
По темата.Игнор![]()
Да, и за това вземи се изсери отгоре му.Първоначално написано от Nellynka
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Блокирай го отвсякъде,игнорирай го,когато те заговори си сложи слушалките в ушите ако ти праща нещо отказвай го,любовните му хартийки ги късаш и ги хвърлаш в коша.А ако това не подейства,което не ми се вярва просто му пробутай някоя друга по която да хлътне.Не е толкова сложно.
Купи си един лютив спрей от онези защитните или някакъв парфюм и като те преследва го напръскваш хубавичко в очите и бягаш....![]()
(не ми се вярва после да те пребие)
![]()
![]()
ебаси якия номер ,признавам теПървоначално написано от poisonn
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от Hilary_
реклама.
Hip Hop, Rap
,