Здравейте. Наскоро се запознах с едно момче, което с времето започнах да харевам страшно много ..и той ме харесва (поне така показва) ..излизали сме няколко пъти, но проблема е, че до преди няколко месеца той е имал връзка, която е доста дълга - година и половина ..и това ме притеснява ..Незнам, но си мисля, че не се забравя така за 1-2 месеца един човек .. и мисля, че той още я обича

И преди няколко дни когато излезнахме по едно време му звънна телефона, той каза, че е това момиче и не искаше да вдигне, но аз казах ако иска да вдигне и след няколко сек. той се обади, а тя го пита къде за да му върне някаква карта за комп. май .. или нещо такова ..Каза му къде да отиде, но той не пожела и тя започна да го убеждава или нещо такова ..Така и не отиде, но и каза да остави това нещо в заведението в което бяхме и да каже, че е за него ... и така .. След това седяхме още дълго време ..тръгнахме си и така, но наистина това ме притеснява .. и сега понеже не ми се е обаждал цял ден .. незнам защо, но си мисля, че е с онова момиче ..Адски гадно ми е и незнам какво да правя

И дали е възможно след толкова дълга връзка той да може да обича и др. момиче така .. май не, нали