- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали е възможно ?
Здравейте. Наскоро се запознах с едно момче, което с времето започнах да харевам страшно много ..и той ме харесва (поне така показва) ..излизали сме няколко пъти, но проблема е, че до преди няколко месеца той е имал връзка, която е доста дълга - година и половина ..и това ме притеснява ..Незнам, но си мисля, че не се забравя така за 1-2 месеца един човек .. и мисля, че той още я обича![]()
![]()
И преди няколко дни когато излезнахме по едно време му звънна телефона, той каза, че е това момиче и не искаше да вдигне, но аз казах ако иска да вдигне и след няколко сек. той се обади, а тя го пита къде за да му върне някаква карта за комп. май .. или нещо такова ..Каза му къде да отиде, но той не пожела и тя започна да го убеждава или нещо такова ..Така и не отиде, но и каза да остави това нещо в заведението в което бяхме и да каже, че е за него ... и така .. След това седяхме още дълго време ..тръгнахме си и така, но наистина това ме притеснява .. и сега понеже не ми се е обаждал цял ден .. незнам защо, но си мисля, че е с онова момиче..Адски гадно ми е и незнам какво да правя
![]()
И дали е възможно след толкова дълга връзка той да може да обича и др. момиче така.. май не, нали
![]()
![]()
LofF YoU
Съмнявам се да е с "онова" момиче.
И да, възможно е след дълга връзка да обича друга пак така силно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Разбира се, че е възможно!Първоначално написано от MaCa
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Всичко е възможно! Не гледате ли реклами?
yeap
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
искам да пипнеш Слънцето и ще се уверя, че няма невъзможни неща...Първоначално написано от balon4eee
ебах му майката, писна ми от тия клишета, спрете се вече.
Разбира се, че може да обича след дълга връзка... Както се казва последна обич няма и си е наистина така.
Може да е имал работа. Не си вкарвай веднага филми.
П.С: Защо ти не го потърсиш?
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
напълно възможно е да оби4а друго моми4е,но също така е възможно въпреки да те оби4а все още да не я е забравил....но според мен не се тормози излишно-все още не е станало кой знае какво.в краен слу4ай поговори с него за това
I can't stop myself from loving you <3
Защо не питаш него?
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Потърси го.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Не се вкарвай във филма.. Това, че е имал дълга връзка не трябва да те притеснява.. щом е решил да е с теб.. значи е преценил, че е готов за нова връзка. Пък и е отказал да вдигне телефона на момичето; отказал е да отиде да вземе там някаквата карта за комп..
Не виждам причина да се притесняваш от другото момиче.. И да.. Възможно е да я е забравил, а и дори теб да те обича по-силно..![]()
Подобен случей беше моя когато се запознах с моя приятел,той беше приключил връзка около половин година (не е кой знае колко много, ноо..) и така излизахме тя си го търсеше но му показах и най-вече доказах че искам да съм с него...борих се със зъби и нокти бях търпелива и всичко се подреди както трябва.Бъди внимателна подхождай с разбиране към него,не го притискайУспех
Потърси го и го питай как стоят нещата ..Така ще ти стане най - ясно ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е какво да го потърся .. ние се виждаме всеки ден и си говорим всеки ден ..Първоначално написано от mOBSCENE
Сега започнах да си мисля, че той иска да й направи гадно .. като бъде с мен .. И вчера докъто бяхме заедно я видяхме около 2 пъти ... първия път когато я видяхме той я гледаше, а втория той започна да се смее или нещо подобно .. В профила му в муцунките има още снимки с нея .. мисля че видях и на една негова снимка, нейна снимка в рамка на секцията в стаята му ..охх, кога ще свършат тези работи
![]()
LofF YoU
А дори и да го попитам аз знам какво ще ми отговори, защото и сега ми казва колко съжелява за преди и незнам си какво ..Първоначално написано от Hilary_
^Но ме притисняват снимките които той още си пази .. както вече казах.
LofF YoU
тц .. добре така (лично аз) като не го познавам и не съм с вас като излизате не мога да ти кажа дали е с теб само заради отмъщение или напротив ..Опитай се да разбереш сама .. наблюдавай го какво прави.. как се държи и ако мсилиш, че е с теб само заради бившата си го зарежи и не се занимавай повече ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3