.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Град
    България

Какво да правя ?

Значи има едно момиче с което спах смисал стана съвсем случайно на едно купонче но после се виждахме още няколко пъти да обаче аз зех да се влюбвам в нея .... да малко е педалско но стана така а сега постояно мисля за нея виждаме се рядко а като се видим не мога да си призная чувствата какво да правя ??
    Хора обичаите си природата само тя ни остана !!!

kaji 4e q obi4a6 ..moje da ti otvarne s sa6toto ..akone zna4i e egati ku4kata 6tom e samo za ebaneto ..tai 4e probvai ni6to ne gubi6

Град
    България
    Да ако ми стискаше да и кажа ама някак си като я вида и ...... губя цвят и картина

Абе пич по-добре и кажи и ако трябва да береш и срам от колкото да се контиш 2 месеца да идеш да и го кажеш и тя да ти отвърне "Ами съжалявам аз изпитвах същото към теб обаче просто с времето си мислех, че съм ти безразлична и сега просто не изпитвам нищо." На мен ми се е случвало това един път и за това ти го казвам.

nai dobre i kaji mom4e ,, 6toto ako ne i kaje5 i si go potiska6 6te ti stane o6te po gadno..a pak osobeno lo6o e kogato zakasnee6 s kazvaneto 6toto na neq ve4e moje da i e omraznalo da te 4aka i togava stava pak fallll

отиди до нея брой до 5 поеми си въздух и и КАЖИ

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Признай и за чувствата си-може и да ти отвърне..тогава може и да се получи

еее не е хубаво така всеки :Кажи кажи кажи
    все пак ситуацията е кофти да идеш и да кажеш нещо което може да промени живот ако щете
    трябва да хакнеш точния момент

Супер фен Аватара на cookie_master

Re: Какво да правя ?

Цитирай Първоначално написано от BeforEiForget
    малко е педалско
    кое му е педалското?

Град
    България
    Относно кое му е педалското просто е тъпо е така смисал некакво яко сеч е ддз некаква лудница м/д казах и какво чувствам в крайна сметка ме отряза каза ми че ме приема за приятел но кво да се прай такъв е живота шибания

Град
    София
    мхмм приятел значи...интересна логика има това момиче за приятелството,ако се е*е с всички които смята за приятели незнам до къде ще стигне...

Град
    България
    Еми не знам отностно логиката и за приятелството но на мен ми е кофти понеже съм откачил по това момиче като я видя и.......сърцето ми спира чувствам се като малко дете като съм около нея но какво да се прави сътба.

Супер фен Аватара на bloodymirror

Re: Какво да правя ?

Цитирай Първоначално написано от BeforEiForget
    .... да малко е педалско но стана така а сега постояно мисля за нея виждаме се рядко а като се видим не мога да си призная чувствата какво да правя ??
    какво педалско намираш,в това да харесваш едно момиче?!

не ги слушай за признаването на чувствата, почти е сигорно че ще те отреже, първо се запознай с нея, излизайте и чак тогава може да се обесняваш
    ААаАаА за наденицата ли питате?

най-важното е НЕ Й КАЗВАЙ, ЧЕ Я ОБИЧАШ !!!! Просто това си го избий от главата. Първо излезте някъде, правете пак секс, к'вото ти дойде на ума. Само това с обичането го запази за по-късно. Например 1 година след като се опознаете. Престанете да използвате 'обичам те' като 'здрасти' ..

Град
    България
    Аз не го приемам кат здрасти тва е проблема сещаш ли се

а защо според теб е кофти 4е се влюбваш в нея? Ако тя изпитва същото - нямя проблем!(личен съвет - първо се увери,че е така) Вземи и Skype и я петай дали има приятел, дали хресва някого... и така полека - лека ще стигнете до въпроса !

Град
    България
    Филма е такъв че тя каза че ме приема кат приятел просто сещаш ли се е там е целия кур а аз съм луд по нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си