- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво да правя ?
Значи има едно момиче с което спах смисал стана съвсем случайно на едно купонче но после се виждахме още няколко пъти да обаче аз зех да се влюбвам в нея .... да малко е педалско но стана така а сега постояно мисля за нея виждаме се рядко а като се видим не мога да си призная чувствата какво да правя ??
![]()
Хора обичаите си природата само тя ни остана !!!
kaji 4e q obi4a6 ..moje da ti otvarne s sa6toto ..akone zna4i e egati ku4kata 6tom e samo za ebaneto ..tai 4e probvai ni6to ne gubi6
Да ако ми стискаше да и кажа ама някак си като я вида и ...... губя цвят и картина
Абе пич по-добре и кажи и ако трябва да береш и срам от колкото да се контиш 2 месеца да идеш да и го кажеш и тя да ти отвърне "Ами съжалявам аз изпитвах същото към теб обаче просто с времето си мислех, че съм ти безразлична и сега просто не изпитвам нищо."На мен ми се е случвало това един път и за това ти го казвам.
nai dobre i kaji mom4e ,, 6toto ako ne i kaje5 i si go potiska6 6te ti stane o6te po gadno..a pak osobeno lo6o e kogato zakasnee6 s kazvaneto 6toto na neq ve4e moje da i e omraznalo da te 4aka i togava stava pak fallll![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
отиди до нея брой до 5 поеми си въздух и и КАЖИ![]()
![]()
![]()
![]()
Признай и за чувствата си-може и да ти отвърне..тогава може и да се получи![]()
еее не е хубаво така всеки :Кажи кажи кажи
все пак ситуацията е кофти да идеш и да кажеш нещо което може да промени живот ако щете
трябва да хакнеш точния момент
кое му е педалското?Първоначално написано от BeforEiForget
![]()
Относно кое му е педалското просто е тъпо е така смисал некакво яко сеч е ддз некаква лудница м/д казах и какво чувствам в крайна сметка ме отряза каза ми че ме приема за приятел но кво да се прай такъв е живота шибания![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мхмм приятел значи...интересна логика има това момиче за приятелството,ако се е*е с всички които смята за приятели незнам до къде ще стигне...
Еми не знам отностно логиката и за приятелството но на мен ми е кофти понеже съм откачил по това момиче като я видя и.......сърцето ми спира чувствам се като малко дете като съм около нея но какво да се прави сътба.
какво педалско намираш,в това да харесваш едно момиче?!Първоначално написано от BeforEiForget
не ги слушай за признаването на чувствата, почти е сигорно че ще те отреже, първо се запознай с нея, излизайте и чак тогава може да се обесняваш
ААаАаА за наденицата ли питате?
най-важното е НЕ Й КАЗВАЙ, ЧЕ Я ОБИЧАШ !!!! Просто това си го избий от главата. Първо излезте някъде, правете пак секс, к'вото ти дойде на ума. Само това с обичането го запази за по-късно. Например 1 година след като се опознаете. Престанете да използвате 'обичам те' като 'здрасти' ..
Аз не го приемам кат здрасти тва е проблема сещаш ли се
а защо според теб е кофти 4е се влюбваш в нея? Ако тя изпитва същото - нямя проблем!(личен съвет - първо се увери,че е така) Вземи и Skype и я петай дали има приятел, дали хресва някого... и така полека - лека ще стигнете до въпроса !![]()
Филма е такъв че тя каза че ме приема кат приятел просто сещаш ли се е там е целия кур а аз съм луд по нея