.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

На кръстопът

и
    JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ти сериозно ли?

Абе верно нещо ви има.... Колко ужасно сбъркани неща има в живота ти, а ти питаш за най-маловажното.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ти сериозно ли?

Абе верно нещо ви има.... Колко ужасно сбъркани неща има в живота ти, а ти питаш за най-маловажното.

Ми нали темата е това ???? тц тц

Град
    В мислите на хората
    Абе проблема е че не осъзнаваш сериозните неща в живота си, и че вървиш по много грешен път. А питаш за някава детинщина.

Как да е. Твой си е живота. Учудвам се че си на 18 а мислиш като пиклите на 13.

И да не е офф - заигравай се и с Наско, щом ти е кеф.

Dr. Gregory House

Толкова ли е трудно да бъдеш искренаа???Толкова ли е трудно да кажеш ,,край,, след като виждаш и осъзнаваш от какво имаш нужда.Какво значи ,,явно не го обичам,, ? Не те насърчавам да останеш с него или да не останеш,мисля,че сама знаеш отговора,но те е страх да не останеш сама.Мисля,че е тъпо докато ходиш с някого да се прегръщаш и целуваш с друг,малко уважение към момчето,с което имаш нещо общо,поне заслужава да си искрена с него !

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Толкова ли е трудно да бъдеш искренаа???Толкова ли е трудно да кажеш ,,край,, след като виждаш и осъзнаваш от какво имаш нужда.Какво значи ,,явно не го обичам,, ? Не те насърчавам да останеш с него или да не останеш,мисля,че сама знаеш отговора,но те е страх да не останеш сама.Мисля,че е тъпо докато ходиш с някого да се прегръщаш и целуваш с друг,малко уважение към момчето,с което имаш нещо общо,поне заслужава да си искрена с него !

Да зная,че е тъпо и то много... И като 10 годишна да мисля тва в .. По принцип си даржа на човека който е до мен.. но за да съм го направила това Значи приятеля ми ме е бутнал в други ръце .
    ОПисвм приятеля ми -

Трудно се обичат безхарактерни мъже.
    Тяхното не може обич да се нарече.
    Смятат колко губят и печелят с мен
    и от страх умират всеки Божи ден.

Мацка,разбирам какво се опитваш да кажеш.Явно този човек не те удовлетворява,но има начин-разделете се....толкова е просто..Понякога имаме способността да не вижаме толкова очевадни неща..просто бъди искрена пред себе си и пред него.Ако смяташ,че нещата са спасяеми и че го обичаш бъди с него,но няма смисъл да говориш,че дори не знаеш дали го обичаш....след 2 години връзка...и пак да си с това момче.Искам да ти помогна,но както вече казах мисля че ти знаеш отговорите на въпросите си

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Мацка,разбирам какво се опитваш да кажеш.Явно този човек не те удовлетворява,но има начин-разделете се....толкова е просто..Понякога имаме способността да не вижаме толкова очевадни неща..просто бъди искрена пред себе си и пред него.Ако смяташ,че нещата са спасяеми и че го обичаш бъди с него,но няма смисъл да говориш,че дори не знаеш дали го обичаш....след 2 години връзка...и пак да си с това момче.Искам да ти помогна,но както вече казах мисля че ти знаеш отговорите на въпросите си
    Благодаря... Но мисля,че ако не се разделим в най-скоро време ще е по нататак.. а толкова по лошо е ако отлагам Само като си помисля,че пак ще ми реве по телефона ми става лошо ...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Хах е'бати .. замисли се кой искаш повече?

има хора,които се оби4ат,но се разделят заради разстоянието,а вие без да се оби4ате дори все още сте заедно
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Абе проблема е че не осъзнаваш сериозните неща в живота си, и че вървиш по много грешен път. А питаш за някава детинщина.

Как да е. Твой си е живота. Учудвам се че си на 18 а мислиш като пиклите на 13.

И да не е офф - заигравай се и с Наско, щом ти е кеф.
    Влади, този път не си прав.
    Щом е на 18 години, значи от 15 годишна е с този свой приятел. С когото малко-или-много има 8 години разлика. Че те годините, в които е трябвало да се заиграва са й минали с него. Нищо почти не е усетила, нито флиртът с някой съученик, нито несподелената тийн любов, нищо. И е съвсем нормално + факта, че живеят далеч един от друг, да изпитва такива съмнения и да й се иска да пробва и от чуждото.

Казвам ти го, защото преминах точно по този път. Абсолютно същото се получи при мен

Така че аз я съветвам да се раздели със сегашния си приятел. И да пробва с Наско. Ако не стане с Наско - здраве да е. Има и други. Но да поживее СЕГА. Няма кога друг път.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    В мислите на хората
    Марина, седнал съм - факт

Аз също съм ЗА да се раздели с приятеля и. Сегашния.

Говорех за друго. Не е предмет да го обсъждаме тук.

Dr. Gregory House

послушай сърцето си . Вижда се че си объркана. Не се поддавай на навика и т.н. Направи това което смяташ за най-добро за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си