- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На кръстопът
и
JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!
Ти сериозно ли?![]()
Абе верно нещо ви има.... Колко ужасно сбъркани неща има в живота ти, а ти питаш за най-маловажното.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
Ми нали темата е това ???? тц тц
Абе проблема е че не осъзнаваш сериозните неща в живота си, и че вървиш по много грешен път. А питаш за някава детинщина.
Как да е. Твой си е живота. Учудвам се че си на 18 а мислиш като пиклите на 13.
И да не е офф - заигравай се и с Наско, щом ти е кеф.
Dr. Gregory House
Толкова ли е трудно да бъдеш искренаа???Толкова ли е трудно да кажеш ,,край,, след като виждаш и осъзнаваш от какво имаш нужда.Какво значи ,,явно не го обичам,, ?Не те насърчавам да останеш с него или да не останеш,мисля,че сама знаеш отговора,но те е страх да не останеш сама.Мисля,че е тъпо докато ходиш с някого да се прегръщаш и целуваш с друг,малко уважение към момчето,с което имаш нещо общо,поне заслужава да си искрена с него
!
Първоначално написано от moneycomeme
Да зная,че е тъпо и то много... И като 10 годишна да мисля тва в ..По принцип си даржа на човека който е до мен.. но за да съм го направила това Значи приятеля ми ме е бутнал в други ръце .
ОПисвм приятеля ми -
Трудно се обичат безхарактерни мъже.
Тяхното не може обич да се нарече.
Смятат колко губят и печелят с мен
и от страх умират всеки Божи ден.
Мацка,разбирам какво се опитваш да кажеш.Явно този човек не те удовлетворява,но има начин-разделете се....толкова е просто..Понякога имаме способността да не вижаме толкова очевадни неща..просто бъди искрена пред себе си и пред него.Ако смяташ,че нещата са спасяеми и че го обичаш бъди с него,но няма смисъл да говориш,че дори не знаеш дали го обичаш....след 2 години връзка...и пак да си с това момче.Искам да ти помогна,но както вече казах мисля че ти знаеш отговорите на въпросите си![]()
Благодаря... Но мисля,че ако не се разделим в най-скоро време ще е по нататак.. а толкова по лошо е ако отлагамПървоначално написано от moneycomeme
Само като си помисля,че пак ще ми реве по телефона ми става лошо ...
![]()
Хах е'бати .. замисли се кой искаш повече?![]()
има хора,които се оби4ат,но се разделят заради разстоянието,а вие без да се оби4ате дори все още сте заедно![]()
I can't stop myself from loving you <3
Влади, този път не си прав.Първоначално написано от valdesbg
Щом е на 18 години, значи от 15 годишна е с този свой приятел. С когото малко-или-много има 8 години разлика. Че те годините, в които е трябвало да се заиграва са й минали с него. Нищо почти не е усетила, нито флиртът с някой съученик, нито несподелената тийн любов, нищо. И е съвсем нормално + факта, че живеят далеч един от друг, да изпитва такива съмнения и да й се иска да пробва и от чуждото.
Казвам ти го, защото преминах точно по този път. Абсолютно същото се получи при мен
Така че аз я съветвам да се раздели със сегашния си приятел. И да пробва с Наско. Ако не стане с Наско - здраве да е. Има и други. Но да поживее СЕГА. Няма кога друг път.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Марина, седнал съм - факт
Аз също съм ЗА да се раздели с приятеля и. Сегашния.
Говорех за друго. Не е предмет да го обсъждаме тук.
Dr. Gregory House
послушай сърцето си . Вижда се че си объркана. Не се поддавай на навика и т.н. Направи това което смяташ за най-добро за теб.