.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на ameli

нончо и сървайвър

баба ми беше голяма фенка на Нончо, много го харесваше като човек и певец. аз не особенно, но сега като гледам Сървайвър, виждам, че е бил страхотен като човек-душата на компанията, грижи се за племето си ... вобще супер. направи ми впечатление, че докато четоха писмото валя дъжд, после като пяха песента за него пак ... това съвпадение е или не?!

и друго ... защо хубавите хора си отиват, а лошите почернят света
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Защо търсиш нещо свръхестествено.Ако не си запозната ,Филипините се намират в тропичен пояс,така че е напълно нормално да вали всеки ден по няколко пъти,особено през дъждовния сезон.
    За Нончо какво да кажа.Тази година не слядя редовно

Сървайвър,днеска го гледах,за да видя как ще умре,колкото и гадно да звучи.Неговата смърт ще привлече много зрители.
    Само не знам какви точно изследвания правят преди да започнат снимките на формата.

Явно трябва да правят много по обстоини прегледи за сърдечни проблеми,особено когато знаят при какви условия ще трябва да участват играчите.

Иронията е в това,че играта се казва Оцеляване,а тои не успя да оцелее.
    Жалко наистина

R.I.P. !!! Поклон!

Наистина,много гадно,че умря далеч от близките си и по такъв глупав начин...

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от kir40
    Защо търсиш нещо свръхестествено.Ако не си запозната ,Филипините се намират в тропичен пояс,така че е напълно нормално да вали всеки ден по няколко пъти,особено през дъждовния сезон.
    да, но валеше в точно тези моменти, а не преди или след това аз със смъртта не го гледах. само като събраха племената. те го даваха както умира или ... ? интересно ми е, защото не мога да си представя да печелят аудитория на чужд гръб
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Точно него не го даваха.Като ги събраха всичките и аз си викам "Остава само да завали дъжд" и то така и стана.Не мисля,че е някакво съвпадение,този дъжд си е за него.

Re: нончо и сървайвър

Цитирай Първоначално написано от ameli
    баба ми беше голяма фенка на Нончо, много го харесваше като човек и певец. аз не особенно, но сега като гледам Сървайвър, виждам, че е бил страхотен като човек-душата на компанията, грижи се за племето си ... вобще супер. направи ми впечатление, че докато четоха писмото валя дъжд, после като пяха песента за него пак ... това съвпадение е или не?!

и друго ... защо хубавите хора си отиват, а лошите почернят света
    така е живота бе Но да гадно е че почина

ае сори ако бъркам темата ама знаете ли от къде мога да го гледам днешния епизод на survivor ... че го изпуснах .... сайта на бтв .... ? ... щото във ви-бокса няма нищ0

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    RIP !
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    Italy,Venezia
    Нончо Воденичаров или както го наричаха в Сървайвър "Кмета" беше страхотен човек от това което видях от него в Сървайвър.Няма втори като него човек-душа направо нямам думи просто.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си