- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- нончо и сървайвър
баба ми беше голяма фенка на Нончо, много го харесваше като човек и певец. аз не особенно, но сега като гледам Сървайвър, виждам, че е бил страхотен като човек-душата на компанията, грижи се за племето си ... вобще супер. направи ми впечатление, че докато четоха писмото валя дъжд, после като пяха песента за него пак ... това съвпадение е или не?!
и друго ... защо хубавите хора си отиват, а лошите почернят света![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Защо търсиш нещо свръхестествено.Ако не си запозната ,Филипините се намират в тропичен пояс,така че е напълно нормално да вали всеки ден по няколко пъти,особено през дъждовния сезон.
За Нончо какво да кажа.Тази година не слядя редовно
Сървайвър,днеска го гледах,за да видя как ще умре,колкото и гадно да звучи.Неговата смърт ще привлече много зрители.
Само не знам какви точно изследвания правят преди да започнат снимките на формата.
Явно трябва да правят много по обстоини прегледи за сърдечни проблеми,особено когато знаят при какви условия ще трябва да участват играчите.
Иронията е в това,че играта се казва Оцеляване,а тои не успя да оцелее.
Жалко наистина![]()
да, но валеше в точно тези моменти, а не преди или след товаПървоначално написано от kir40
аз със смъртта не го гледах. само като събраха племената. те го даваха както умира или ... ? интересно ми е, защото не мога да си представя да печелят аудитория на чужд гръб
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
така е живота беПървоначално написано от ameli
Но да гадно е че почина
![]()
ае сори ако бъркам темата ама знаете ли от къде мога да го гледам днешния епизод на survivor ... че го изпуснах![]()
.... сайта на бтв .... ? ... щото във ви-бокса няма нищ0
![]()
RIP !
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Нончо Воденичаров или както го наричаха в Сървайвър "Кмета" беше страхотен човек от това което видях от него в Сървайвър.Няма втори като него човек-душа направо нямам думи просто.