- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременност
Аре кажете ми признаци за бременност при жените, че ми писна да ме разиграват .. и до колко месеца се вижда, че жената е бременна?![]()
Съжелявам за тъпия въпрос и знам, че има и други теми, ама не съм в насторение да търся !!![]()
Липса на цикъл , е може и цветна бременност. Кога се вижда ,че е бременна ти тшк ли си прайш е мо?!? Я кажи кой те разиграва!
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Най-явния признак е липса на цикъл. По-късно при всяка жена е различно - може да има гадене, напрежение в гърдите и т.н.
Около 3 месец вече почва да се забелязва, че жената е бременна.
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Попринцип след третия месец започва да личи.
Ехи ходих с една тука, скъса се презерватива и не сме усетили и стана гаф.. тя пи Ескапеле, тест си прави - отрицателен..Първоначално написано от daehuu
Са тръгнах с едно друго момиче и изведнъж почна да припада, да я боли корема, да ни и идва цикъла.. преди викаше дойде ми и после ми вика ама само за 30 мин, после .. после тоест след 2 месеца ..
Направо съм се побъркал к`во иска не знам..
![]()
Според мен те менти,за да се върнеш при нея.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
тест за бременност ?!
Да,и то после веднага да го видиш,че наистина може да те лъже.Първоначално написано от schism
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от Bixel
определено
и аз мисля ,че нещо те менти за да се върнеш при нея