Търдя си палто за зимата,от онези леко по дългичките класически модели с копчета,но да е достатъчно дебело,че да не умирам от студ,може ли да ме насочите /от Варна съм/ ще съм ви адски задължена,ето няколко снимки какво точно търся
![]()
![]()
![]()
И аз много ги харесвам и искам да си купя, но никъде не мога да намеря и аз![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Виждала съм доста жени и момчета с такива,но търся ли търся не намирам.Само 1-2 ,но те бяха изключително тънки и не ставаха за зима.![]()
![]()
Странно е,че неможете да си намерите,наскоро бях в Пловдив и видях на много места
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз имам такова подобно , но за есента.
Много е хубаво и топли доста.
Но ми е от миналата година , от Русе.
Като тръгнеш от спирката на 14-ти номер на пазара , вървиш само направо . Има денонощен магазин , точно с/у който на ъгъла има магазин за дрехи .. Малко по-напред е "Бон-Бон" и там също има такива.
Виж и в търговския център.
На много места ги има...
Аз съм от софия и си купих това последното от малкия цум,но ги има навсякаде,а пловдив е голям град неможе да няма успех![]()
![]()
Авторката е от Варна!А,иначе такова палто можеш да си намерш,но колкото и дабело да е няма да е достатъчно за яките студове и пак ще скърцаш със зъбки
![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
И аз искам такова![]()
![]()
а никъде не съм виждала (ама съм от Петрич ;д )
![]()
аз имам такова полто, но е чисто черно .... много е топло, но не съм от твоя град
и аз искам черно и дебело ... продай ми твоетоПървоначално написано от petiam
![]()
Първоначално написано от mimsssssss
![]()
![]()
![]()
а някой ще може ли да ми каже доло-горе на каква цена са?![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Еми аз си купих палто ония ден, голям хит щяло да бъде.. Много модерно, постоянно са изкупували... и наистина палтото си е много яко, обаче е супер тънко.. Утре ще пусна снимка, че сега ще лягам да спъ![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
мойто палто е някъде към 70 лв
Кейт?
ооо и аз съм навита за палтенце .. миналата година ги гледах в моя град супер бяха ама що не си взех някой да ме пита![]()
Вчера си купих палто,подобно на товаПървоначално написано от Amelly
Само че моето е черно. Не е същото все пак, но копчетата и колана са еднакви
за Дължината незнам,моето е до (под) дупето
![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Ето го и моето палтенце:
http://tinypic.com/view.php?pic=25asri0&s=4
Eто и от по-близо шарката
http://tinypic.com/view.php?pic=2ir69gx&s=4
http://tinypic.com/view.php?pic=11hxva1&s=4
Mного е готинко.. и какво споменах вече, щяло да е голям хит тая година![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Eто го пък и моето палтенце
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
^ Много е готино, и аз мислех да си взимам такова, ама целия град е с тея палта и аз се отказах..![]()
Аз пък не съм виждала точно с такова, ама сигурно още не съм се разходила качествено из улиците. Иначе си го взех от Щатите. Бях тотално лишена от българската представа за мода и си го взех само защото ужасно много ми хареса пък и момчетата го бяха одобрили единодушно.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
аз имам дълго , чермо палто , което адски много топлии![]()
ама вс се напълниха с тях ....![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...