- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Имам пъпка
оффф много е стресиращи човек, който попринцип няма пъпки да се събуди с червена на челотохора моля ви помагайте слагах и Здраве и силицилов спирт, нооо... някакви идеи
![]()
Просто аз
емм ако си с брион пусни го и я прикрий ако не може да спадне ако не сус пудра ли ддз
нямам бритон![]()
Просто аз
охх ами сложих едно тампонче със спирт на пъпката да стои и сега май съм прекалила с горенето защото стана бяла![]()
Просто аз
Първоначално написано от Neopitom3na
лелее ...![]()
стискай с чисти ръце, мини със спирт, сложи някакъв крем и готово
баси проблема е една пъпка.... да не говорим за истински проблем![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Със спирт недей,от личен опит знам,че не се получава т.е аз прекалих исках да падне за два дена и си изгорих кожата и имах рана 2 седмици.
Изтискай,доколкото е възможно,почисти с тоник или средсто против зачервявание и замаскирай с лек ФДТ.
някаф матиращт крем нямаш ли ? аз имам 2 неща за папки които моментално изгарят лицето и ти става леко червено и не се виждат папкитеили си напари лицето под душа и после се опитаи да я изтискаш най мн да стане по зле
и аз имам една на челото кофти ..![]()
![]()
![]()
п.с. .. ако е с бяло връхче я изтискай .. и мацни с нещо..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не я пипай,ако искаш да мине по-бързо.Само я изчисти с нещо,но не я стискай.Е освен,ако не искаш да седи 1 седмица.
Тъпото е, че си няма връх напраоо..![]()
Просто аз
Пробвай със салицилов спирт, ако не и сложи малко фдт и няма да си личи толкова.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Лелее пъпка .. Хората,който имат по 20 кво да кажат ..
Ако имаш коректор,някакъв стик или нещо такова я намажи - до утре е изсъхнала и ще я изтискаш .. ако не малко спирт и пак стискаш (после пак малко спирт за дезинфекция) ..
И не знам защо си мислите,че ако не я изстискаш ще стои по - малко .. Напротив .. съсвсем лекичко я пипваш (особено ако е с връхче) и без да стискаш като луд ,за да си направиш рана и тогава вече да се чудиш какво да правиш .. то си излиза от вътре,каквото има да излезе и нямаш проблеми ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
тя не е някаква гнойна.. снощи и слагах свякакви мазила, спиртове.. сега не е грапава, а просто червена точка![]()
Просто аз
Стига с тези коректори и кудри-какво като прикриете пъпката като така ще замърсите самата пъпка, ще запушите и други пори и после ще имате още пъпки. В никакъв случей не стискай пъпката. Не само винаги има опастност да остане белег, но и ще остане рана, която зараства за около 1/2 седмици,после остава и петно, което се заличава много бавно. Научно доказано е, че като изтискаш една пъпка тя ще се появи на същото място след 2 седмици-следователно няма смисал да се подложиш на това мъчение, за да се сдобиеш с нея отново.
Най-добре започни да си почистваш лицето редовно с тоник, да си махаш много хубаво грима, да си миеш лицето и пробвай крем Здраве (за повече от веднъж). Гарантирам ти, че лицето ти ще се изчисти, а кожата ти ще е гладка и без пъпки и белези от акне.![]()
Сложи си коректор![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
олеее да ти имам проблемасложи си салицилов спирт и след това се намажи с крем "здраве" и по-малко паника ей
това е само една пъпка ;] има къде къде по-зле от теб ..