.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Mario f0rever xD

Mario f0rever xD

начи ко да кажа много са зарибих по тос марио .. та искам да ва питам имаше един хак дето от 4 ниво май са минаваше на 7-мо или 8-мо .. нз .. но се пак да знаете някакъв такъв хак ...плс кажете...

Супер фен
    ми то не е точно хак от ниво 4.2 (подземието) след първата дупка мисля че беше имаше едни тухлички, качваш се на тях и подскачаш ... има невидими нещя ... и ще удариш едно от което ще излезе едно разстение (високо) качваш се по него и минаваш от горе ... вървиш до където може и ще видиш накрая 3-4 тръби в които може да се влиза и пише към кои нова водят ...

Дано да съм помогнал ид а не греша много че тая игра съм я играл преди 10-15 години

успех
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    ми то не е точно хак от ниво 4.2 (подземието) след първата дупка мисля че беше имаше едни тухлички, качваш се на тях и подскачаш ... има невидими нещя ... и ще удариш едно от което ще излезе едно разстение (високо) качваш се по него и минаваш от горе ... вървиш до където може и ще видиш накрая 3-4 тръби в които може да се влиза и пише към кои нова водят ...

Дано да съм помогнал ид а не греша много че тая игра съм я играл преди 10-15 години

успех

ама аз ти говоря за сегашната игра марио .. смисъл не тая дет сме я играли на атар. :} .... ...тази не може да е от преди 15 години ....

Супер фен
    ми ... незнам ... то не е ли пак същата само че с по нова графика ... примерно аз веднъж я бях видял и ми изглеждаше като старото марио

ще потърся играта в нета и евентуалното решение на "проблема" но ще мога най рано утре вечер да пиша ... ако не е много късно
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    ми ... незнам ... то не е ли пак същата само че с по нова графика ... примерно аз веднъж я бях видял и ми изглеждаше като старото марио

ще потърся играта в нета и евентуалното решение на "проблема" но ще мога най рано утре вечер да пиша ... ако не е много късно

аа все тая .... нп :} .. к0гато можиш .. просто ми е интересно на по-горните нива кво е ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си