- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Събуждали ли сте се разплакани?
Привеет!![]()
![]()
Събуждали ли сте се разплакани? Защото на мен ми се е случвало..примерно сънувам някакъв сън..и там плача..и като се събудя наистина плача..и сълзите ми са такива катоо топли...
И ако е така..защо сте плакали в сънищата си?![]()
На мен отдавна не ми се е случвало..а на вас кога за последно?
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Не.
Ама ми се случват по-странни неща.
Някои неща не энам сън ли са били или истина.
Напоследък е така. :Д
[size=7][b][u]fosse cos
Да, случвало ми се е веднъж като мъничка
Сънувах нещо, че брат ми ми взима една плюшена играчка и се разплаках в съня.. събудих се и бях цялата обляна в сълзи..
От тогава не ми се е случвало..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
[quote="Presley`n`Sum"]
Някои неща не энам сън ли са били или истина.
quote]
+1 И не съм се събуждала разплакана,но съм имала същото чувство,че все едно съм плакала и после съм си спомняла,че в съня си съм ревала,но сълзи чак не.
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
и аз такаПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
и аз съм плакала в съня си.. Сънувах нещо,че се карам с кака и тя нещо ми викаше и аз плаках.. като се събудих,бях в сълзи.. ама това беше преди 1,2 години
Случвало ми се е няколко пъти. Няма да коментирам какво съм сънувала, но беше пряко свързано с живота ми и се беше случило няколко дни преди да го сънувам...
Гадна работа![]()
Да. Неведнъж.
Много е гадно и мъчително
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Да, бях сънувала кошмар. Беше ужасно и не можах да се освестя поне 10 минути. Имах чувството, че всичко е истина и ревах като ненормална.
slu4valo mi se e dosta puti i to ot nqkolko god nasam.aaadski bolezneno be6e kogato sanuvah,4e ubivat sestra mi!sanuvah to4no prestuplenieto i plakah nasun,sabudih se v pregrudkite na muja mi,koito me be6e gu6nal silno,kaza mi 4e sum plakala s glas.predi izvestno vreme sanuvah 4e otvli4at sina mi.spomnqm si,4e na sun si povtarqh "sabudi se,sabudi se"...sabudih se sus sulzi.sled tova sanuvah,4e muja mi mi izneverqva,razdelqme se i az pla4a sama vku6ti...pak se sabudih sus sulzi.i dr takiva suni6tra sum imala.no tezi ne moga nikoga da gi zabravq.mn 4eesto pla4a na sun.muja mi mi kazva,4e se sabujda i me 4uva kak hlipam na sun i zapo4va da me gali,za da zaspq otnovo spokoino...nz...qvno ne6to na podsuznatelno nivo!I vinagi bolkata e tolkova istinska,4e na sledva6tiq den sqka6 naistina se e slu4ilo!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
da i na men mi se e slu4alo podobno samo 4e s drugi blizki hora,ujasno potresava6to e :sПървоначално написано от darla_f
a btw ti na kolko si,za6toto izglejda6 na ne pove4e ot 20 a pi6e6 za muj i sin...
Wedn1j plakah za sestra mi...
Posledniq p1t kogato plakah na s1n beshe sutrinta na 15 septemvri i to zashtoto lqtoto si beshe otishlo... xD
Най-добрата част от живота на човек са неговите малко, незапомнени постъпки, извършени с доброта и любов.
Слувало ми се е доста пъти![]()
Последния път когато се случи, сънувах че някой убива приятеля ми, който сега е в друга държава..т.е: не мога да помогна. Когато се събудих (в 02:00 нощта наше време) бях цялата обляна в сълзи, макар че в съня не плакахИ ест веднага му се обадих, добре си е
![]()
През пролетта ми се случи за последно.
А снощи се събудих целият в лиги(което не ми се е сучало от детската градина),защото сънувах Пинк![]()
![]()
![]()
da sly4valo mi se e nqkolko p1ti da se s1byjdam razplakana i sqka6 trevogata ot s1nq o6te me d1rji i 4ak s1rceto mi tupti silno![]()
![]()
да случвало ми се е.Но странното е ,че повечето пъти не помня съня..![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
да ..а като сънувам ,че падам ми става някакво странно ..побиват ме тръпки![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
От много време не ми се е случвало, но съм плакала насън не веднъж. Но пък един път събудих мъжа ми със... смеха си![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
На мен ми се е случвало 1-2 пъти. Сънувала съм някъв ужасен сън, много реалистичен и кат се събудих от раз седнах на леглото разтреперих се и заплаках, а даже не осъзнавах кво прая и защобе хамава работа.
Fuck you You fucking Fuckers
Да, тази сутрин. Сънувах нещо много гадно, бая се бях вкарала във филма, и само алармата ми звънна, и аз няква супер зле.. възглавницата ми беше мокра чак. ;д
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
И аз съм така, сънувам много тъпи неща! Снощи сънувах, че сменям водата на костенурката и че ходя на гости на баба ми. Най-нелепият ми сън беше един, в който имаше едни пилета, които ходеха в друга вселена през една дупка на стената. Не, не се бъзикам, наистина!Първоначално написано от Presley`n`Sum
А по темата, случвало ми се е няколко пъти, но вече не помня защо. Отдавна беше.