.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

За животните с любов :)

Предлагам тук,всички горди собственици на тези малки съкровища/ домашните любимци/ да си направим една обща темичка,в която да следим и обсъждаме развитието им.Нека първо се запознаем-всеки да си каже какво животинче има,как се казва,на каква възраст е,нека обменим опит и полезни съвети Мисля,че е добра идея,ако темата се развие добре и има интерес от страна на потребителите дори да стане важна,защоно си е срамота да си нямаме нито една важна тема за домашни любимци Е,има ли желаещи да започнат или аз да съм първата?
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Знаеш ли какво ще ти кажа? Гледането на животинки вкъщи е живо мъчение! Не можеш да си представиш какво е да ги затвориш в миниатюрна клетка или да се разкарват из апартамент. Как ще се почувстваш на тяхно място.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на ameli
    утре ще ви разкажа как глезих моите пилета
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    Знаеш ли какво ще ти кажа? Гледането на животинки вкъщи е живо мъчение! Не можеш да си представиш какво е да ги затвориш в миниатюрна клетка или да се разкарват из апартамент. Как ще се почувстваш на тяхно място.
    айде пак с мненията тип "не на място"

1. не можеш да пуснеш един ангорски заек, например, насред София и да се надяваш да оживее дори след час - кола може да го блъсне, куче да го нападне, да не говорим за храна и вода ... а колко вандали бродят из града, които дебнат за беззащитни животни и ги трепят ...

2. като толкова искаш да си "на свобода" питай някой бездомник и той ще ти каже 100% че иска дом и семейство всяко същество има нужда от грижи и ако не намери себеподобно, значи е обречено на смърт. те отглеждани в домашни условия, няма как да оцелеят навън. защо мислиш някои по-интилигентни животни, ако са изгубени се връщат у дома си-ако не им е станало нещо или друг ги е взел ... да, има такива случаи ..

има хора които отглеждат животните с много внимание, грижи и любов. и аз мога да твърдя, че съм една от тях айде със здраве ...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    аз пък имам писа, казва се Палачинка и преди няколко дни роди, за втори път тая година
    котетата са 4, някой иска ли подарявам ги
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Пловдив
    имам гигантска морска свинка на поочти 3 години
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Имам хъски - Макс, на почти 3години.
    Голям красавец е, върви наперено и мноооооооооого обича да си похапва. С нетърпение очаквам да завали сняг и да се качим на планината.

Голям фен Аватара на Yancheto
    Аз имам бяла мишка, червенобуза костенурка и рибки. Скоро ще си едитна мнението и ще ви покажа снимки .

Моята сладурана Бубка (куче) я закарахме на село преди доста време. Но това не ми пречи все още да си се грижа за нея, макар и не всеки ден да я виждам
    Като гледам снимките на които е бебе и последните, които и правих не мога да повярвам, че е пораснала толкова много.. А сякаш вчера беше малко, черно куче, което едвам вървеше.. толкова беше шишкава
    Снимките.. ще почакат малко..

едит: другата година някъде лятото може би ще си взимам куче, което ще си гледам в апартамента.. никакво каране на село вече
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Видин (:
    Имам 2 вълнисти папагала-мъжки-Поли и женски-Сузи. Мъжкият го имам от 10 месеца а пък женският от 8 (: . Имам и златист хамстер, но не му знам пола .. Преди месец си взех рибки. 2 телескопа, 2 трихогастера, 2 охлюва, 2 хелера и 2 мънички рибки, на които им забравих имената .
    Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.

http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/

Аз съм луда на тема животинчета и много се радвам на подобни темички . Имам папагалче , куче и зайче . Най-старо е папагалчето ми . Казва се Рико и е на 4 годинки . Бях малка и неопитна когато ми го подариха и общо взето пропуснах много неща от въпитанието му . Като всяко малко детенце го тормозех ежедневно , докъто не ми омръзна да го гнявя , Дойде периода в който не мун обръщах внимание , но после осъзнах що за отговорност са животните и вече се старая да бъда по-добра стопанка . Рико е корела и много си го обичам , но ми е най-безинтересен от трите животни . С кучето и зайчето мога да общувам повече , докъто с него не и ми е доста декоративен , но все пак си е мойто прекрасно папагалче и много го обичам .

Кучето ми се казва Джими и е на година и 5 месеца . Много го обичам и съм супер привързана с него . Много съжалявам само , че живее вързан на двора , но не мога да се преборя с родителите си . За тях градината е по важна от кучето , а на мене ми се къса сърцето . Той е гонче и е най-прекрасното куче на света . Попринцип любимата ми порода е голдън ретрувър , но Джими не бих го заменила за нищо на света . Той е моят най-добър приятел

Зайчето ми се казва Жожи . Както папагалчето и тя ми е подарък за рождения ден . На няколко месеца е и е клепоухо зайче с дълъг косъм . Бяло със сиво е и е най-милото същество което познавам ( с изключение на това , че ме хапе ) . Обожава да яде и няма граница . Много е любопитна и ако не я контролирам може да срути къщата за отрицателно време . Много е галиовна и е много сладка .Обожава да ме лиже по рацете , а когато види някой от родителите ми започва да тича като побъркана защото ги свързва с храна .

Обожавам и уличните кучето . От скоро съмдоброволец в пернишкото сдръжение за защита на животните и се опиваме да правиме капании из училище , да офертираме хората да ни помагат , чистиме в изолатора и куп други неща . Мога да кажа , че животните са ми най-голяма страст и обичам повече животните от колкото хората
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си