.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    шш така си е помисли защо пиеш и кажи

за мен ли беше т'ва?

Re: Алкохола и напиването!!

Цитирай Първоначално написано от bebo111
    Всеки пие алкохл и в това няма нищо лошо!!! Но се дразня когато някое момче или момиче приема напиването с алкохол за голяма газария и че едва ли не са най голямата работа! ебати и деградиралия народ
    И аз к'во? Компот ли да нарежа? Хах тяхна си работа... то какво ли не се изховори, че е вредно, а те и за газария го правят... нека да мрат, то на тях се отразява... такива отрепки...

Не пия, и макар да съм на 14 просто като кажа - не пия, никой не вярва А си ми е забавно и без да виждам 2йно и да ходя на зиг заг и след 'якия купон' да повръщам

Ако си някъф сдухан искаш да се направиш на велик - пий там 1 литър твърд алкохол и всички им смешно, ама не щото си забавен - а на това колко си зле да се напиеш така ...

И междудругото 90 % веднага ще решите че съм някакъв 'Looser' - е вярвайте си

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Пия, защото ми се пие.Обичам вкуса на водката,ракията,уискито...т' ва е.Защо всички мислите, че младежите пием от гъзария?

убитаци прости вместо да говорите глупосте земете се напийте един път напушете се!

кви ги говорите девствени жертви на чалгата
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    Не всеки пие. Пият слабите хора. Ниско-интелигентните или глупавите.
    тоа па скрий се бе
    Ти за интелигентен ли се смяташ?

Град
    TaM..
    Рядко се решавам да пиша... само когато ме издазни нещо в мненията на "драскачите" .
    Няма нищо лошо да пийне човек , било то веднъж годишно или веднъж седмично..все някакси трябва да се отърсим от седмичният стрес.
    Кой Ви кара да ги слушате?Еми като се услушвате как няма да чуете....
    Това е младежки форум , не ни учете на морал , моля ви....
    Тука половината още нямат пубисно окосмение ама дават мнения за "убатаците" дето се напиват.
    Всичко в този живот съкращава съществуването ни и всичко в прекомери количества е вредно ... нима лапетата дет тъпчат хамбургери няма да заболеят, нима пиещите кола няма да заболеят , нима пушачите няма да заболеят, нима вегетарианците няма да заболеят поради липса на полезните вещества съдържащи се в месото?
    И аз си пийвам като излезем с приятели... не мога цяла вечер на количка и фантичка да карам...
    Не се "гъзарея " с това , но ми е приятно когато излезем компания и си ПИЙНЕМ , но не се отрежем тотално ,защото това е съвсем друга история.
    Та ... имах за цел да ви кажа , пък ако искате ме слушайте...НЕ демонизирайте алкохола чак толкова...

Град
    Sofia
    'Лапетата дето тъпчат хамбургери ще надебелеят и ще умрът от болно сърце. Те ще са прекарали един смислен живот изпълнен с много креативни неще.
    Алкохола убива психиката. Колкото и малко да е той. Затова е забранен за хора под 18 години. В Щатите до 21. Там ти дават книжка на 15 години и можеш да караш кола а до 21 не ти дават да близнеш алкохол.
    Да, живеем в стрес. Така е. Но това не е оправдание още от малки да прибягваме до опияти които да притъпят съзнанието. Защо да не борим стреса със спорт или изкуство. Или е по лесно да ударим 2 водки и да станем велики и безсмъртни. След като 1 път седмично сме безсмъртни какво ще ни даде смисъл през останалите 6 дни когато сме смъртни да искаме да постигнем нещо, което със сигурност ще изисква много повече усилия и няма да ни е толкова приятно колкото с опиатите.
    Алкохола ражда консуматори. Пречи на изграждането на психиката на човек. Особенно в пубертета. Той води до агресия, до неспазване на законите, незачитането на личността и изобщо отдалечава индивида от здравото общество. Създава гето. Без всякакви морални ценности. Само чалга, пиячка, секс и наркотици. Като свършат парите и няма от къде - ставаме престъпници.

После ми обяснявайте как вие ще си пийвате само по малко колкото да се развеселите и това изобщо ама изобщо не ви пречи.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ами добре,ама защо тряяше да правиш тема за тва?
    Брях,брях

Супер фен Аватара на zero
    Ха-ха .. лапешка история !!!
    Да незнаеш къде си от пиене
    Има едно нещо наречено мярка и точно това нещо е много важно !
    Но има някой хора дето незнаят що е това !
    Нека аз ще разясня приятели мой !!!
    Говорим конкретно за пиенето, моята мярка може да е 1 литър, но на моя
    въображаем приятел Иванчо мярката му е 200 мл, НЕ БИВА ТОЙ да се раководи от моята мярка, не бива и да се мъчи да ме настига !!!
    Има хора дето пийнат колкото им е кеф да започнат истинския купон
    игри, танци, забава (аз съм такъв и много уважавам такива хора)
    //Светва ми ламперията, но това е нормално ! Другите почват да базикат, че съм се напил (естествено не ми пука) и накрая на банкета аз прибирам по 2ма подобни на твойте приятели
    Фатката не е да се напиеш да не помниш къде си, а да се напиеш толкова, че да ти е кеф и да си правиш кефа Къв кеф е да не помниш кво си правил, къде си бил ?

Re: Алкохола и напиването!!

Цитирай Първоначално написано от bebo111
    Всеки пие алкохл и в това няма нищо лошо!!! Но се дразня когато някое момче или момиче приема напиването с алкохол за голяма газария и че едва ли не са най голямата работа! ебати и деградиралия народ
    В днешно време почти всички тийнове са така... Не могат да се забавляват без да се напият! Това единствено показва колко са ограничени! Много мразя израза "Леле ако знаеш как се напих..."!!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Аз пия много рядко, и то не така, че да не знам къде съм И какво толкова ви бърка кво праят повечето? Всеки трябва да гледа себе си
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    Не всеки пие. Пият слабите хора. Ниско-интелигентните или глупавите.
    тоа па скрий се бе
    кат ни моиш да кжиш нещо по добре мълчи \/
    (sun)~{}*

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Аз пия много рядко, и то не така, че да не знам къде съм И какво толкова ви бърка кво праят повечето? Всеки трябва да гледа себе си
    да ама 2/3 от тия които пият са започнали щот някой дет пие им е казал ' Как няма да пиеш уе, ти да не си сдухан/а че няма пиеш, я си вземи една бира..'
    Самотен или не, дясната ръка винаги на лице

Явно всеки си има някакво мнение за пиенето и никой не може да му повлияе... Алкохола развалял психиката и други такива... не е вярно! Пристрастяването влияе на психиката. Виждал съм хора пристрастени към пушене, пиене, телевизия, интернет, ядене... всички са психически нестабилни. Но познавам и хора, които пият редовно и им няма нищо. Аз например. Нормално момче на 17 години. Един от най-умните в класа съм (и един от най-употребяващите алкохол), нямам физически или психически проблеми, даже съм по-добре от много други, които не пият. Не помня за кога последно съм боледувал (1 настинка на година ми е много). Просто никакъв негативен ефект от алкохола. Не съм някакво изключение... цяло лято бях с приятели, почти винаги с бира в ръка. Всички са съвсем нормални, никой не може да каже че са употребили толкова алкохол колкото всъщност са. Просто не им личи.
    Често пия, но не съм пристрастен. Преди време си направих експеримент колко време ще изкарам без капка алкохол - 6 дена. И то защото ми дойдоха гости и си помислиха че ми има нещо като карам само на кола
    Мога да се забавлявам с и без алкохол. Може би 90% от хората ще се съгласят, че когато няма алкохол на масата след 2 минути се усеща някаква липса.
    Според мен трябва да се пие само и единствено за кеф, а не за да се докажеш пред някого или за да се развеселиш/'удавиш' мъката. Проблема донякъде идва от това, че мнението към употребяващите алкохол е негативно и след време те добиват някаква грешна представа, че от тях не става нищо. И наистина се развалят...
    Не давайте съвети и не коментирайте другите особено когато не сте добре запознати с реалността!

Голям фен
    искрено се радвам за вас ако наистина сте се успокоили един друг...
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    BurgasS
    Аз като се накоркам си правя ебахти шоуто нищо че после една седмица ме е срам да изляза от вкъщи,щото съм прекалила с глупостите и издънките.Коза също е добре ама понякога като се напуша повечко се депресирвам много яко имам чувството,че всички ме мразят и говорят за мен и други глупости ми минават през главата но всичко си минава

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    kyv vi e problema we? na koito mu se pie - da pie
    ne vijdam ni6to lo6o v tova

tequila <3
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

новия хит на моя човек D D D D DRUNKEN MONK специално за тази тема
    http://www.zshare.net/audio/646517979c9a6237/
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си