.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Обеца на езика

Ммммм много искам обичка на езика , ама наще са мноого против всякакъв вид пиърсинги До колкото си спомням имаше едни обеци за език , които нямат нужда от дупка . Бяха мисля че на принципа на засмукване (вакум) . Та не съм сигурна дали не говоря глупости и ако някой знае къде се продават такива обеци по възможност Перник или София да каже Ще съм много благодарна
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    В "На Тъмно" има.Намира се на ул. Иван Вазов 13.
    И между дургото тези обеци са много неудобни и седят странно,но не ти пречи да си вземеш и пробваш.

Аз имам такава и въобще не ти ги препоръчвам. Тя пада постоянно от най-малко побутване. Иначе, ако толкова много искаш има ги в "На тъмно" (казаха къде се намира). Също така и в "Тренди" на Пиротска.

Аха .... мерси за информацията Разубедихте ме ... щом пада няма смисъл изобщо да пробвам .... най-много да я глътна
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Град
    [На Метри От Земята]
    на тъмно :P
    Просто аз

Град
    София
    Не падааааа, кой знае вие как си я слагате.. Нали имам, досега никога не ми е падала, само гледай да не ядеш с нея, че може да я глътнеш
    Иначе аз си взех от подлеза до НДК май.. не съм мн сигурна..

Супер фен
    Както казаха....калпава работа е тва...
    Като бях по-малка(и съответно глупавичка) си бях купила тая простотия и единственото,което стана е че я глътнах,докато въодушевено разказвах нещо

А за пиърсинг на езика... радвай се,че вашите са против и се замисли защо и че са прави.
    Замисли се,че желанието ти идва просто от модата. Защото всеки има...и всички са мноо готЯни... защо и ти да нямаш? Нали така? ...А всъщност се замисли - банално,изтъркано,глупаво - ще ти омръзне щом го направиш и задоволиш любопитството си.

Изобщо ми е супер странно как е тръгнала тая мода да си дупчите езиците... Замисли се бе! Тва ти е ЕЗИКА! Съвсем не ти е даден,за да навираш разни железа в него!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ^епа като и омръзна ша си махне обицата
    така говориш все едно ще е няква адската грешка.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Няма смисъл да си купуваш такава простотия.

Малее, сега се сетих, че и аз бях пробвала такава преди няколко години Наистина пада много лесно.И един ден не издържа.
    Като цяло не ми харесва пиърсинга на езика, аз бях пробвала, защото ми беше станало интересно какво е чувството.Не ми хареса :Д
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    све хубаво е ама не ми дават и на мен.. пък и както каза пънишър и аз започнах да се замислям

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Както казаха....калпава работа е тва...
    Като бях по-малка(и съответно глупавичка) си бях купила тая простотия и единственото,което стана е че я глътнах,докато въодушевено разказвах нещо

А за пиърсинг на езика... радвай се,че вашите са против и се замисли защо и че са прави.
    Замисли се,че желанието ти идва просто от модата. Защото всеки има...и всички са мноо готЯни... защо и ти да нямаш? Нали така? ...А всъщност се замисли - банално,изтъркано,глупаво - ще ти омръзне щом го направиш и задоволиш любопитството си.

Изобщо ми е супер странно как е тръгнала тая мода да си дупчите езиците... Замисли се бе! Тва ти е ЕЗИКА! Съвсем не ти е даден,за да навираш разни железа в него!
    Ех изобщо не съм съгласна!
    Значи...тази тема ми е много чуствителна,защо нападате всеки,който иска пиърсинг на езика?Не мога да си го обясня,било модерно...?Модата му мина преди доста години.
    Аз имам обеца на езика от 5 години бях малка когато се пробих и дори за миг не съм съжалила за постъпката си!Много си обичам обецата и казвам,че дори на 60 да стана пак ще я нося.
    Разбирам,че има и много объркани хлапета дето искат да се пробият само , защото са видяли някъде или , защото някой им е казал,че е готино,но защо винаги слагате всичко и всички под общ знаменател?
    п.п.То и на носа му не е дадено да се навират разни железа в него ама полвината свят го прави,дори и в народни култури го има като обичай. : )

Относно това,че някои по - горе казват,че било грозно или неудобно...как знаете,за бога като никога не сте имали?!
    Същото е и с вакумната обеца за език,на една приятелка си и беше удобна и си и харесваше.Аз също я слагах,но беше супер неудобно,но ето видяла съм,пробвала съм и коментирам.
    : )

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>

Re: Обеца на езика

вакуум, а?

Цитирай Първоначално написано от monkata95s
    Та не съм сигурна дали не говоря глупости и ако някой знае къде се продават такива обеци по възможност Перник или София да каже Ще съм много благодарна
    ясно.

Разубедихте ме ... щом пада няма смисъл изобщо да пробвам .... най-много да я глътна
    йеп .. Няма смисъл ..
    .. радваш се, усмихваш се и за секунда всичко спира!

аз също имам обеца на езика от 2-3 години може би. Харесва ми и не съм си я слагала заради модата или нещо подобно. Да наистина много исках носих я може би година после я махнах за 7 месеца после пак я сложих.. Но не виждам нищо лошо.. а на нослето имам от близо 5 години. Макар че като се замисля когато приятелки са ми казвали че искат обеци съм им казвала че не е нищо особено.. Всичко омръзва с времето.

Град
    На стадиона за бягане.
    ^ И аз съм така. Също имам пиърс на езика от близо толкова време. Наистина с времето минава. Сега взеха всички да си дупчат индустриали и стана адски банално ..
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    България

Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    вакуум, а?
    А на какъв принцип мислиш,че се задържа плаастамсовото топче с мъничка дупка отдолу?

Оффф абе най-много ги обиччам коментарите от рода на тва как било модерно и да се замисля защо не ми дават .... пффф . не ви питам харесва ли ви или не ... питах съвсем различно нещо , но естествено ще се намери някой който да си изрази некомпетентно мнение което изобщо не ме интересува ! Искам пиъринг на езика , защото ми харесва , а не заради на баба ти комшийката ! Дали е на мода или не не ме интересува ! Наще не ми дават да си направя дори дупка на меката чат на ухото . На наще не им харесват много неща относно начина ми на изглеждане , защото те са си представяли , чче ще имат малка барби , а па то съм се пръкнала аз . И ако в един момент ми омръзне обецата ще я сваля и дупката ще зарасне ! Специално на езика до колкото знам зараства много бързо ! Това , че на някой си сопол не му харесва дадено нещо мене не ме интересува !

А само да попитам какво беше онова мнение за вакума и за Перник.... нещо не разбрах ... Но най вероятно и ти си от "софийските гфъзета" = софисйки дришлйовци , за които всикчо извън смотаната София е село . Ма**ата ви на всички ! Омръзна ми от някакви хора дето те нападат без причина !!!

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Замисли се,че желанието ти идва просто от модата.
    Не думай.. и как разбра?
    Може просто да й харесва..

То попринцип човек разсъждава за другите като се опита да се постави няа тяххно място .... изглежда тя/той се стреми да върви плътно по модата и ако прави дадено нещо ще бъде за да върви напред с останалите овце .....

Град
    България

То попринцип човек разсъждава за другите като се опита да се постави няа тяххно място .... изглежда тя/той се стреми да върви плътно по модата и ако прави дадено нещо ще бъде за да върви напред с останалите овце .....
    Това ми хареса. xD

Град
    Сливен

Ммммм много искам обичка на езика , ама наще са мноого против всякакъв вид пиърсинги До колкото си спомням имаше едни обеци за език , които нямат нужда от дупка . Бяха мисля че на принципа на засмукване (вакум) . Та не съм сигурна дали не говоря глупости и ако някой знае къде се продават такива обеци по възможност Перник или София да каже Ще съм много благодарна

Щом родителите ти казват - НЕ.Слушай ги!Като станеш на 18 ще си пробиеш езика : ) Но не те съветвам да направиш ,като мен - без тяхно разрешение да си пробиеш езика - от година имам и още не знаят : D

Та за тази обица с вакуума - като се целуваш не пада ли? Или само за гъзария е?

Цитирай Първоначално написано от Rhype

Щом родителите ти казват - НЕ.Слушай ги!Като станеш на 18 ще си пробиеш езика : ) Но не те съветвам да направиш ,като мен - без тяхно разрешение да си пробиеш езика - от година имам и още не знаят : D

Та за тази обица с вакуума - като се целуваш не пада ли? Или само за гъзария е?
    Ами нямам си идея .... всмисъл незнам нищо за нея , просто знам че има такива

Преди години си бях купила две и...и двете ги глътнах Едната се задържа целия ден,без да пада,без нищо и после...я глътнах
    Иначе - "На Тъмно" , ОЧЗ...

Специално на езика до колкото знам зараства много бързо
    зараства много бързо? Инетересно аз си бях махнала обецата и 7 месеца не я носих. След 7-мия месец пак си я сложих.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    обецата на езика влияе върху зъбите ти(емайла им и тяхното разрушаване) и върху мозъка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си