- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да ми кажете ...
Значи стана така , правихме секс с приателя ми и той свърши махна си презерватива и да продалжи да ми доставя удоволствие запорна да ме лиже и да бърка с пръст във вагината ми след като извади пръста видя че е останала сперма по раката му може ли да е станало нещо ?
Извинявам се за въпроса малко е .... незнам дали има друг такчв но искам да знам моля ви кажете ми![]()
![]()
![]()
![]()
Да,има вероятност да е станало нещо.Честито!
не се изказвай неподготвен,прасе
На колко години си.. ако не е тайна..
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!
но аз забравих да кажа една подробност че ми е за пурви път и на мен и на приателя ми и тои не можа да ме отвори свърши преди да ме отвори трябва ли да се притеснявам в такъв случаи ?
Свършил преди да я отвори?!
А за правописа помислихте ли?
извинете ме моля ви просту пиша от телефона си и съм в едно кафене защото в къщи нямам интернет ... просту исках да разбера ... моля ви кажете ми ...
Презерватива скъсан ли беше?
Правихте ли го без презерватив?
Сигурна ли си че е било сперма?
Не не беше скъсан презерватива
Ами тои каза че е било сперма ...
И за това искам да знам дали може да стане нещо като не съм отворена ...
Нали той те е отворил?
Посъветвай се с генеколог.
маи от притиснение не мога да се изразя както трябва ...
тои неможа да ме отвори не оспя толку беше превазбуден че свърши при опита си да ме отвори и след това свали презерватива и пробва с пръста и по пръста е имал сперма но и с пръста не ме отвори не съм отворена ... дано сега съм малко по яснамного се извинявам че пиша толкува неразбрано но ми е малко трудно
...Мъкаааа....
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!
..Щом не си отворена, не си бременна.![]()
![]()
![]()
![]()
това чаках да чуя
![]()
![]()
![]()
![]()
Ебаси филма
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
++Първоначално написано от Glamm
![]()
било е от тебе сигурно
Бременна си честито ще имаш близнаци !!!Първоначално написано от samiiiiiiii
![]()
![]()
![]()
свършил е преди да проникне и после се е опитал да отпуши муфата с ръка
GTA Stunting
Адресът на Юнивърсал е в Холивуд, а не в раздел "Секс", мойто дете...
Ако е имало сперма по пръстите му и той ти е бъркал вътре има съвсем реален шанс да забременееш.
Доброто в случая е, че не те е отворил и като те заведът на гинеколог ще видят, че не си бременна от секс. Следователно си заченала непорочно, следователно това е божие дело, следователно ти си следващата дева мария, следователно щом бог е бащата ще е добре да родиш детето. И да го кръстиш на мен, ей. Не някакъв си Исус !!!
АХАХхахахах сперма било а ?Ехх тез малките още не са наясно кое какво е. Не е било сперма, миличка. Няма да се притесняваш. Било си е от тебе и ти отделяш нали се сещаш. Споко случва се на начинаещите да го сбъркат със сперма.
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
бременна си, бай