- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- раздялата боли много
приятеля ми ме заряза и се чувствам ужасно!помогнете как да го забравя!!!
Четене, спорт, излизане с приятелки.. Щом той те е зарязал, значи ти е гадно.. Може да си изкараш яда върху негова снимка... Повечето мои познати за по-малко от месец забравят зарязалите ги. Успех! (:
Saatana! Vittu! Perkele!
Забрави го.Излизай с други твои приятели които ще те подкрепят.Занимавай се с учене и спорт.Чети книги..![]()
Ами намери си някакво хоби..Излез с приятели...Чети..Пиши и т.н.
П.С - Изобщо да не ти пука /колкото и трудно да е/..Все пак той няма да е единствения,който ще срещнеш в живота си..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
кой каквото и да те посъветва, всичко си зависи от теб! ако си го обичала много, мн ясно, че ще те боли ! времето може да те излекува, но ся на този етап трябва мн да се развличаш и забавляваш и най-вече сама да си помогнеш !
времето и ще го забравиш но разбира се стига да искаш : )
О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!
Колко още момчета ще срещнеш.. Никой не е незабравим! Ще го забравиш, но трябва време...
Дрън-дрън
Ще го забравиш като излизаш с приятелки или с някакво хобиА и ако искаш отиди и флиртувай с някое момче, което ти допада и може да се получи нещо ново
![]()
![]()
![]()
°•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°
С времето ще го преудолееш.... намери си хоби... излизай по дискотеки .. на кафе с приятелки... по градинки.. паркове и такаМоже пък някой ден да срещнеш друго момче което да ти грабне окото
Айде Успех
![]()
намери си някакво занимание или испадни в депресия имаш 2варянта![]()
Асии <3 , Наннсии <3