- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Подсилване на имунната с-ма
Кажете някакви витамини или дори бабини рецепти за подсилване на имунната с.ма,защото сега с тези вируси и грипове е страшна работата.Споделете опита си!![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
понякога ям лимон със захар ;повече портокали.. витамини не пия
и без това рядко боледувам.. ;дд
ама ако всеки ден ядеш лимон и мед ще спомогнеш за усилване на и.с.
Занимавам се много със спорт..
И задължително пия витамини, предлагам ти Центрум - там има всичко необходимо.
Хубаво е да ядеш и портокали и лимони.. Богати са на витамин Ц.
![]()
От тея синтетичните не пия, ям си ги от естествени източници сега например ям мед, грозде, зеленчуци. Имам една комбинация от лекар, който ми е казал когато си болен или искаш да подсилиш имунната си система витамини А, Ц. Баща ми преди ги пиеше и беше доволен, а за бабини рецепти чай от босилек, лимон и мед, и мисля че беше тва запарка от портокалови кори, но затова не съм много сигурен.
Ами,да аз също съм чувала много добри отзиви за пчелното млечице,но искам да попитам каква цена е и как се продава/ ампули,на хапчета??/ абе абсолютно незапозната съм кажете как да го търся с две думи![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Много е полезно прясно изтискан сок от лимони с мед
Всеки ден си правя.Също така пия и разтворими витамини и ям редовно плодове.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Със сестра ми правим въздушна терапия и е много полезна
Аз използвам Цигапан-руски имуностимулатор съдържа екстракт от рога на елен и няма нищо синтетично! :P
Нека хората говорят зад гърба ми,то тогава винаги ще бъда пред тях, така че Не обръщай прекалено внимание на нечий живот,защото ще забравиш своя,а другите никога няма да го оценят!!! :X :X X:
Есберитоксът не е лош за подсилване на имунната система преди зимата.
При мен е много странно.Аз не ям зеленчци и рядко плодове.Но въпреки това боледувам много рядко....![]()
И аз съм на това мнение.Първоначално написано от MiRaCuLiXbb
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!