- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Зимен шопинг
Мн ми харесват вторите!Първоначално написано от asinkaa
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Еми, аз до сега на ръка не съм си купила нищо, но си поръчах от Америка 2 чифта ботучи и едно яке.. ще видим като дойдат дали ще ми харесат.. и дали изобщо ще ми станат... Иначе преди време си поръчах едни маратонки пак от Америка и съм много доволна. Макар че не са точно "зимни", предполагам, че ще ги нося и зимата. Ще видим след 2 седмици дали ще остана доволна.
Съчетавам си с чанта и колан в същия цвятПървоначално написано от shadows92
Якето няма значение
Не е ли със същата цел и темата Есенни/Зимни дрехи и аксесоари?!
В смисъл 'щото поствате същите снимки,а смисъла е никакъв. xD
Човек с по-гаден вкус и стил не бях виждала...големия прас,че пазаруваш в мола като дрехите ти са отврат сериозно...само панталоните ме изкефиха,не виждам как грозните офицялни боти ще се вържат със грозните спортни якета и чанти и всичко...малееее ужасТПървоначално написано от shadows92
Ти не знаеш какви други дрехи имам и с какво съчетавам мойте грозни боти.Якето не го нося с ботите.И да съм казала нещо,че пазарувам само от Мола там нещата са горе долу на една цена с другите магазини.Оценявам начинат ти на мислене...
![]()
Ботички,блузка,дънчици,яке це,кремче...не ви ли омръзва да говорите толко лигаво бееее д**а и кифлите тъпиии лелеле ии дрехите ви са ужасни напрао омфг лелеле![]()
не мога избива ме на смях и повърня
![]()
много прости хора има по тоя свят!!!
мхм и аз оценявам стила ти ;] МНОГО Е ДОБЪРПървоначално написано от shadows92
Ми ок като знаеш толкова пусни да видиме твойте дрехи!!!Всеки си има стил на обличане и предпочитания все пак!!!!
http://farm4.static.flickr.com/3266/...668c3a.jpg?v=0
е т'ва ше ми е зимния ШОПинг
Хора,хораааа....ще ме прощавате ама да ви се изплюя на стила![]()
![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
м нали и аз това викамПървоначално написано от YourStar
![]()
![]()
![]()
![]()
мда всеки си има и мнение!Моето е,че дрехите ти са отвратПървоначално написано от shadows92
![]()
Еми за тебе са отврата ама аз си ги харесвам и нали знаеш,че една дреха седи пъти по добре облечена,но няма значение всеки с мнението си.Аиде ти пусни твойте дрехи да ги видиме колко са прекрасни.!!![]()
![]()
тия са много сладки ))Първоначално написано от asinkaa
кажете от къде и за каква цена мога да си ги купя-София (не искам да си поръчвам .. )
страхотни от къде саПървоначално написано от iiirish
![]()
(sun)~{}*
яке
чанта
шал
пуловер
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Скоро ще излизам да си взема дънки, черен панталон, боти с ток, ботуши, яке, шалче и това за сега съм измислила.. Аа да не забравяме и няколко блузки с дълго ракавче![]()
Ракавче!Първоначално написано от VIPkuklichka
![]()
и азз го ОБУЖАВАМ и ако си намеря сребърно яке ще си зема сивите амм в сф има по ПИРОТСКА в магазините на МЕГИЯС СОФИЯПървоначално написано от clever
![]()
![]()
ми аз съм си купила едно дънки 2 блузи, 2 жилетки ии една шапка (супер сладка)![]()
![]()
![]()