.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Харесвам си едно момиче

Аз сум 8 клас и съм в ново училище ,в нов клас.Харесвам си много едно момиче ,но незнам дали тя ме харесвам.През междучасията се закачаме и си ходим заедно.Познаваме се от 1 месец.но нз дали да и предложа или да изчакам о6те малко?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Какво да и преложиш?Брак?

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Харесвам си едно момиче

Цитирай Първоначално написано от montanchanina95
    Аз сум 8 клас и съм в ново училище ,в нов клас.Харесвам си много едно момиче ,но незнам дали тя ме харесвам.През междучасията се закачаме и си ходим заедно.Познаваме се от 1 месец.но нз дали да и предложа или да изчакам о6те малко?
    Ми ако не я питаш няма как да разбереш . .за всеки случай и ние не знаем и няма как да разберем ..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Пробвай си късмета

ох...от4айвам се като 4ета такива теми
    1-о я покани на среща,отидете на кафе,разходка (то ся е студено малко де) ,поговорете си,по4ни да я сваляш там,прави й комплименти,туй-унуй и виж как реагира на тях.няма как да не си проли4и ако те харесва ..то само по погледа може да се разбере понякога ама ....
    I can't stop myself from loving you <3

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Кво найстина е тва "мисля да й предложа"?!
    Няма нищо да й предлагаш,покани я на среща(приятелска нали уж)поразходете се на някъде прави и комплиментчета(но не прекалявай) и така...ходете на разни места заедно,известно време...и след около месец разходки закачки и т.н. просто я целуни(нежно и без език) тогава е момента на истината,ако ти отвърне всичко е ОК ако не...МНОГО ЗЛЕ! Щом е от твоя клас,ще страдаш мн. Но нека не забравяме че си още хлапе и бързо ше ти мине...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от montanchanina95
    Ми ако не я питаш няма как да разбереш . .за всеки случай и ние не знаем и няма как да разберем ..
    Иве, ти пък и ти се изказа...

"извинявай, може ли да те питам нещо... харесваш ли ме?"
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Мега фен Аватара на Hilary_

еее ... да де .. смисъл .. не точно ...

Добре ама за едно си съгласен .. ние няма как да знаем ..

Към автора: ок де .. минаваме на варианта изчакай още малко докато я опознаеш добре .. пък и бъди по - наблюдателен .. личи си като ендо момиче те харесва ..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    еми ако чакаш тя да ти предложи недей
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Закъснял си.. няма кво да й предлагаш.. тя вече е омъжена..

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен
    Град
    <3
    "Харесвам я ама не знаем тя дали ме харесва,ама се закачаме,ама бла бла"....

Харесва те (външно разбира се),но сте недорасли,може да си пишете известно време в скайп,да се лигавите,дори да излезете,накрая ще си омръзнете и next.>
    Доволно? Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си