- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Стоп
Какво мислите за пътуването на стоп?Пътували ли сте така и имате ли яки спомени от такива пътувания...![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Пътувала съм доста и имам и яки и кофти спомени. Същност дори 'кофти' не са баш, ами по- скоро свръхфилмарски историиот година и половина- две не съм пътувала и дори малко ми е тъпо, че не намирам време.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
^ хах, да...
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Пътувал съм и е яко. Често се стига по-бързо, по-интересно, само понякога е по-евтино![]()
Хах....пътувала съм и всеки път до сега като съм пътувала на стоп е било супер забавно и съм оставала с интересни истории винаги.
Не знам... по принцип си е опасничко, и сама не бих посмяла да пътувам по този начин, въпреки, че един път се бях возила, но бях с момичета
![]()
Но пък си е доста забавно изживяване във всеки случай и винаги, когато ми се отдаде възможност пътувам на стоп![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Веднъж се наложи..
Пътуването си беше безпроблемно, бяха един баща с дъщеря си, едно момиче още и една баба в колата :Д Ако ги нямаше бабата и момичетата нямаше да се кача![]()
Все пак си ми беше гадно и дай Боже да не ми се налага отново.Абсолютно против съм возенето на стоп и, ако някой ми беше казал, че и аз ще го направя, нямаше да му повярвам никога.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Пътувала съм,да, първия път беше отвратителен. През цялото време се бях вкопчила в една точка в колата и щях да се насера от страх.ЧОвека излъчваше такова спокойствие...чак беше плашещо,като слезох от колата щях да се разрева, имах неква бучка в гърлото и не си усещах краката от страх
![]()
вече следващите пъти бех по-отпусната и ми беше айляк,забавно е,вълнуващо-едва ли,но като цяло - забавно
Никога не съм пътувала и никога не бих. Страх ме е... от какво и от кого не знам, но не бих.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Пътувал съм.
Единственото предимство е, че е евтино. Иначе се стига приблизително толкова бързо, колкото с влак или автобуси.
Като се има предвид досега с непознати, го намирам за по-скоро нежелателно.
На стоп е яко и понякога забавно. Иначе не виждам нищо лошо.
Факт е, че почти винаги когато съм качвал хора, или мен са ме качвали е било в планината. Там хората не са така недоверчиви един към друг.
Иначе най-весело ми беше с едни българомохамедани, които ме возиха в една стара жигула посред нощите в един проливен дъжд и поради липсата на радио пееха македонски песни. И бяха с българско самосъзнание.
Grumpy old madman
тия филми са ме отказалЕ от тва начинаниеПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Тоя филм съм го гледала, много психарски е. Предполагам 4е и другите са готини, ам рядко гледам страшни филми, щото няма с кой, а сама психясвамПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
По темата- не съм пътувала на стоп, бих пътувала, но не сама.
Пътувала съм на стоп по българското черноморие, но никога самаЗабавно е, но не съм го правила от 2-3 години. Вече си имам кола и няма нужда.
Почти само така пътувам от 4-5 години насам...Сама съм пътувала само 2 пъти,предпочитам с компания.Иначе ми е любимия филм.
не съм, но изглежда мноу забавно =DD
n as we lie beneath the stars we realise how small we are ..
Аз не съм пътувала и честно казано не изгарям от желание, че кой знае какви ги има ..![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Не съм пътувала. Всъщност и не съм се замисляла за нещо подобно.
Кво ти пука, ти имаш плочки, ще ги смажешПървоначално написано от DarkKisss
![]()
![]()
пътувала съм веднъж сама
... мм не намирам нищо хубаво
просто не си падам по това.
малко хипарско некфо![]()
Мен пък си ме е шубе.Не бих се качила сама на стоп... ии за щастие не ми се е налагало.
Докато имам телефон в себе си, чиято батерия не е паднала, не мисля, че ще се престраша, където и да съм, да се кача на стоп.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не и нямам и никакво желание да го правя.![]()
2 пъти ми се наложи преди 1 година... с хората, с които се запознахме докато пътувахме, още се виждаме![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Приключение си е, мене си ме радва. Пък и 7 дена по цялото черноморие с 25 лева в джоба и да си изкараш яко не е възможно по друг начин.
Всеки може да се омаже с 200 + лева, ама не всеки може като ги няма.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!