.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: На Стоп

Hybrid View

Не съм и честно казано нямам желание.

Голям фен Аватара на Yancheto
    Не съм, но с удоволствие бих го направила някой ден, само да порасна малко.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Бяхме в Банско тази нова година и както и да е на 01.01.09 стигнахме до Дупница с надеждата да си хванем транспорт за София, но уви на първи януари се оказа че почиват..

Излизаме на околовръсното с моя приятел и аз,като по-представителна ще спирам коли, но 5 минути без успех..и слушам инструктажа му коя кола да спирам и коя не.Задава се един мутренки джип и той вика, да ен си вдигам ръката и аз като послушна женица изпълнявам.Но джипа спря така или иначе, качихме се.Шофьора беше ебахти пичагата, на 35, ерген, разказваше ни забавни случки как са го прецаквали жените.Аз бях на задната седалка той ми вика "Там има едно уиски,останало от вчера, почерпи се" , като прибавим че бяхме изпоизмръзнали, а вътре беше 35 градуса.Стигнахме за половин час..

Дам, аз имам хубави впечатления..

Град
    Горна Оряховица
    Аз не съм пътувала на стоп, но съм вземала. Единия път валеше много гаден дъжд и сърце не ми даде да оставя човека да виси на пътя и да чака.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    В момента толкова ми се стопира,че чак ме боли.

Не съм пътувала,иска ми се ама ме е страх

Супер фен Аватара на zero
    Мн е якоо
    Правя го редовно когато трябва да отида или да се върна от село, до Албена/Балчик за риба като ходим на стоп
    Хващаме се на бас кой ще стигне първи до даденото място и сме ние

Гадното е, че незнаеш на какъв ще попаднеш, но пък и човека който те кача и той незнае какъв уруд ще качи
    //Аз също качвам на стоп ^^

Супер фен Аватара на SolusChristus
    И аз качвам на стоп, особено когато е лошо времето.

Два пъти през живота си съм се качвал на стоп и повече не мисля да го правя. Тъпо и безсмислено е.

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Да,като се връщахме от ЛАРП , дори снимах

Град
    бълХаристан
    не съм пътувал, но няколко пъти съм качвал. хубаво е да се вършат добри дела, психари не съм срещал както показват по филмите :Д
    веднъж с един приятел качихме на стоп един човечец, дядо по-скоро, защото беше сигурно минус 15 градуса - адския сняг... ходеше по пътя и ние спряхме да го питаме иска ли да го хвърлим до някъде. до гарата на вакарел го закарахме и човека беше толкова благодарен. после цял ден бяхме доволни от себе си

леле! евала на автора за темата, зачетох се аджеба какво е това "стоп" и попаднах на един сайт http://stopbg.com/forum
    има просто меко казано уникални, зашеметяващи, страхотни истории! никога не съм чел нещо толкова готино в интернет!!
    а си мислех че да си щастлив трябва да си богат, колко съм бил заблуден - просто се възхищавам на тези хорица от сайта! уникални работи... как ми се иска и аз да направя нещо такова. но се съмнявам, щото съм един домошар - рядко тръгвам някъде без да имам план и да съм обмислил всичко, а как ми се иска да не следвам план...

и още нещо - най-уникалната история която съм чел от години, от сайта е, има тема момичето, а и статия във вестник
    http://www.marica.bg/show.php?id=8252

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си