- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В училището си, ще имате ли бал за Хелоуин?
доколкото чух от класната май ще има парти, но с вход три лева което е безумно![]()
31 се пада Събота, обаче на 30 / Петък / ще празнуваме, но аз НЕ мисля да се правя на..![]()
Да е, ще празнуваме в един приятел. Ще гледаме
някой страшен филм и ще ядем пица.![]()
Първоначално написано от lipstik
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ами май ще има. Аз сега съм в ново училище и класната каза, че тук се празнува и е много интересно на празника. Всички идвали маскираниАз със сигурност няма да се маскирам, но ще ми е много интересно. До сега не съм празнувала
![]()
И спря да се върти за миг земята..
+ 1.Първоначално написано от cookie_master
Мисля, че не. Никога не е имало, така че не мисля, че сега ще има.
всяка година има маскен бал в моето даскало
ако има, то няма да е задължително, следователно няма да ходя.. ако пък се случи да е задълже, ше отида като себе си - по-стряскащо от реалността няма.. иначе в нащо даскало ако има такава идиотщина, ще се пръсна от смях като ни го съобщават![]()
не
последния път като проверих бях в България, не в USA
На много от нашия клас им се иска, ама дали ще има- не се знае. То миналия хелоуин си носеха костюми, и най- навитакът за хелоуин беше като някфа нинджа с самурайски меч и нещо като ноктите на Х-мен(самоделни разбира се). Та, крайния резултат беше стол, нацепен на трески и още други столове с "пукнати" облегалки, абе много прости сме. Така, че, дано тази година поне да не си го помислят! Няма да останат столове, както половината ни клас ся ходи на бойни изкуства...
Да, всички ще се облечем като пингвини и ще танцуваме пого.
Ми ние ще си празнуваме Хелоуин,но извън града ще бъдем в една хижа.
Ние си имаме Коледен бал с маски. Много по-добър вариант от това да се поамериканчваме и да празнуваме Хелоуин.
Какво му е толкова збавното и готиното да празнуваш нещо чуждо?
Нямаме ли си нестинарски обичаи, които са 100 пъти по-вълнуващи? Нямаме ли си кукери? Нямаме ли си баба Марта? Че ше прайм изгъзици тука...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Уви, тази година неразумните а повече в ученическия съвет, малките осмокласници и някои от по-големите надделяха и сега ще правиме някакво парти в Салса клуб.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]