- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- БГ Рап
Niksan Records Ft Alexa - Toi
Vessy - Пречка За Любoв
Ulichna Bolka - Posledno Chao
Pepone I Maggiee - Za Nas
Niks Feat. 3 - Ko - Vse O6te Vluben
I - G&brian - kade si moe slance
Elia - Kaji Mi
Respekt - za teb
-----------------------------------
Има и още ама не ми се пише![]()
Хахаха,остригана съм на пънкарски гребенПървоначално написано от Diam0nD
Ама не го вдигам.Кийп ит ин майнд за неделя.
M.w.p. , Pavel , X - Burgas някой може ли да ми намери текста![]()
Най-великото нещо, което някога ще научиш, е да обичаш и да бъдеш обичан в замяна !!!
King size - За нея
King Size - Пуф паф
Respect - Не си сама
Bate pesho - Горе главата
Bate pesho - Спомени
Wosh - Внимавай
DiS - Живей
Ragga one - Радвай се
Megan G - Жесток свят
Megan G - Книга със спомени
Spens - Ти гониш
Spens - Ти навярно си прав
Wosh - спомени
Bate pe6o - Wolf
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
wie neznaete kakwo e bg rap we ,, kwi sa tiq smexurkowci det slushate wosh mc i nqkwi takiwa ,, istinata e w bate sa , camorata , alex p , respect , md bedaah , pesho malkiq , big sha , spens , nad zakona , jentaro , kilata , krisko , F.O , dimchou
...
Spens ft. D-flow - from the east to the west
Димна завеса - зад завесата
Ndoe , DIS И BadBeat - Пет
Ndoe - Чакай
Слим - Добавки
Spens ft. D-flow - Haters wanna stop me
Смотан МС -Каше
100 кила , шамара и конса - ритъм басов
100 кила - баунс
100 кила - О йе
Спенс и Слим - началото
спенс - прекалено лично
спенс - богат беден
спенс - направи ме
спенс - ти гониш ... като цяло всичките му парчета ме кефят
Основоположника на БГ рапа е Спенс бе пичове . Поздрав за всички http://www.youtube.com/watch?v=TsEBEOI6jRo![]()
Пикльо, аз като съм говорел на английски с чужденци, ти си ходел прав под масата и си слушал баща ти да дъни по касетофона Мишо Шамара.
Рап не обичам особено много. Любимите ми стилове музика са други. Обаче българският рап е извращение, простотия, жалко копие на големите, всичко оригинално е тъпо, а за тия дето им се кефиш нямам думи.
Не ми преиначавай думите. Големите рапъри имах предвид, и ти е съвсем ясно, че не сме световна сила в тази сфера...
Имаме много добър хип - хоп , просто ти не си любител на този стил и затова не го оценяваш . Сега вече станаха комерси повечето , но пак се намира тук там някое смислено парче . Не сме силни в тая сфера , защото пробиват смешници , като Мишо Шамара , които пеят за парите , а не за стила .
Geminicous, искаш да ми кажеш, че песните на Бате Са не струват или нещо подобно? Обоснови се.
За тоя ли говориш ?
http://www.youtube.com/watch?v=lELc3GHOUXw
хахахахахахахахахахахха
Същия. Кажи сега кое по-точно не ти допада в него, в песните му и т.н.
Честно казано, само това дето го постнах съм чувал. Беше в топ 40 на vbox-а един ден, и го видях.
1. Текста е повече от жалък
2. Рапъри, които предават послание да спазваме закона и да караме разумно ? Моля те...
3. Тоя използва такъв жаргон, че ми се драйфа от него
4. Пълен селянин е
5. Гласът му звучи отвратително
6. Клипът не може да е по-клиширан
7. Нямаше яки мацки
Да продължавам ли ?