.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 106

Тема: БГ Рап

Супер фен Аватара на FasterBeach
    Цитирай Първоначално написано от IcameHereToFuckBitches Виж мнението
    Българският рап е ОТВРАТИТЕЛЕН. Точка.
    Българcкият рап не е РАП.
    Вcички cегашни бг рап изпълнители са абсолютните позьори
    Почти всички пеят само и единствено простотии, а тези които правят ужким истински и смислени текстове, всъщност го правят само за славата и респекта на пикльовците...

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Ами като не си слушал останалите му песни, тогава не се изказвай неподготвен. Вземи ги прослушай и отново изкажи мнение.

Нямало яки мацки — хахаха. Мацките ли правят песните му, приятел? Яко назад си с представата си за bg hip-hop.

Не ща да ги слушам, щото са същите лайна сигурно. Тоя като го гледам кво е леке нищо друго не може да роди...
    И това с мацките го казах, щото като няма нищо свястно, барем някоя яка пичка да имаше в тъпата песен, пък то и това няма...
    +++ на FasterBeach. Ако го наречем нещо друго, например... поп-чалга, може да се съглася, че си изпълнява целите. На рап не отговаря.

Град
    Някъде там
    Лайна били… Да не казвам ти какъв си, щом пишеш такива неподготвени мнения, пълни с простотии.

Абе, "ламерче", обори ме бе. Искаше да ти обясня какво не ми харесва - написах ти, доста неща даже. Докажи ми, че не е така, недей ме обижда.

Точно лайна cа... айде моля ти ce... Добре, може и да има някои добри БГ парчета от този cтил, но поне не го наричайте РАП... Не за друго.... проcто няма нищо общо c рапа...

Град
    Някъде там
    IcameHereToFuckBitches, какво да ти опровергавам мнението? Просто ще ти кажа, че представите ти за хип-хоп са доста изкривени. Та ти дори не си слушал някои други негови песни и си мислиш, че са „лайна“. Ще оборвам… Обиди не оборвам.

Ми не искам да си го причинявам, нищо лошо не съм направил, че да ги слушам...
    А ти няма да оборваш, защото нямаш какво да кажеш. И щото си на 16...

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    IcameHereToFuckBitches, какво да ти опровергавам мнението? Просто ще ти кажа, че представите ти за хип-хоп са доста изкривени. Та ти дори не си слушал някои други негови песни и си мислиш, че са „лайна“. Ще оборвам… Обиди не оборвам.
    Не че нещо, ама щом cмяташ, че в БГ има хип-хоп, то тогава твоите предcтави за хип-хоп няма накъде повече да cе кривят

Град
    Някъде там
    IcameHereToFuckBitches, напротив, има какво да кажа, но на хейтъри какво да им казвам — просто си замълчавам, а те да слушат каквото си искат. И не съм на 16. И тук грешиш.

FasterBeach, в случая не говоря с теб, а с колегата по-горе.

Да, на 12 си...

И това за хейтърите го казваш само и единствено, защото нямаш какво да ми кажеш...

Град
    Някъде там
    Нямам и не искам. Какво да кажа на мнение, което е с подобни смешни аргументи. Лайнар бил, не знам си какъв бил. Като не искаш да изслушаш някои други негови песни, тогава не хейтвай.

Ако искаш да видиш реалните ми годинки, погледни профила ми.

Лайнар бил ? ТОВА ЛИ РАЗБРА ОТ ВСИЧКО, КОЕТО ИЗПИСАХ ?!?!?!?
    Дадох ти съвсем точни и ясни неща, които го правят УЖАСЕН "рапър". Говори за тях, недей се хваща за 2 думи.
    Пък годините освен това колко филии с лютеница си изял и колко летни ваканции си изгубил в правене на простотии, се измерват и в това като на колко се държиш...

Град
    Някъде там
    Колко си забавен само не е истина. Като Къци си.

Щом е ужасен тогава, спри да пишеш простотии в темата и толкова. Слушай каквото искаш.

Здравейте. Търся една песен на Бате Сашо, писах в една друга тема, но още не са ми отговорили та смятам и тук да си пробвам късмета. В песента си пее: "Не съм виновен аз че народа само спинка, в часовника съм само песъчинка.." нататък не мога да се сетя как беше.

Град
    Някъде там
    Песента се казва „Пясъчен часовник“.

^ Благодаря ти много.

всичко на KingSize ми е любимо
    няма по-добри от тях!

Град
    Някъде там
    И на мен ми бяха любими преди 3-4 годинки, но вече не. Сам се досети защо. ^^

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Geminicous, искаш да ми кажеш, че песните на Бате Са не струват или нещо подобно? Обоснови се.
    Мен лично не ме кефи много . Повече си падам по " Кингсайз " и " Снайперчетата " , иначе от сегашните ме кефи " Бедата " .

Град
    Някъде там
    Всеки си има мнение.

Цитирай Първоначално написано от FasterBeach Виж мнението
    Българcкият рап не е РАП.
    Вcички cегашни бг рап изпълнители са абсолютните позьори
    Почти всички пеят само и единствено простотии, а тези които правят ужким истински и смислени текстове, всъщност го правят само за славата и респекта на пикльовците...
    И за какво им е славата и респекта на " пикльовците " с нея ли ще преживят ? Правят го за себе си , защото обичат стила . Спенс да не би да пее за да спечели респекта на " пикльовците " ?

Cпенc e позьор :]
    И пак казвам... бг рап не е РАП. Вcичко, което иcкам е да преcтанете да наричате този cтил рап, хип-хоп и т.н., cлед като няма нищо общо. Може някои да пеят добре, може да правят cмиcлени пеcни, но ТОВА НЕ Е РАП.

Цитирай Първоначално написано от FasterBeach Виж мнението
    Cпенc e позьор :]
    И пак казвам... бг рап не е РАП. Вcичко, което иcкам е да преcтанете да наричате този cтил рап, хип-хоп и т.н., cлед като няма нищо общо. Може някои да пеят добре, може да правят cмиcлени пеcни, но ТОВА НЕ Е РАП.
    Добре , кажи кое му е позьорското ?

Прави cе на рапър, примерно ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си