.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 106 от общо 106

Тема: БГ Рап

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от FasterBeach Виж мнението
    Прави cе на рапър, примерно ?
    Извинявай, за Спенс ли говориш ? Хаха, ако не беше той и още няколко ти вероятно нямаше да си чувал за рап в България. Но щом ти дори и това не определяш, като рап, като какво го определяш ? Не говорим за биг гей, криско, 100 кила и др. смешници, а говорим за DJ Stancho, Spens, Slim, Kingsize и още няколко.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    FasterBeach, щом някои правят смислени песни и наистина песните им са качествени, защо да не ги наричаме така?

Сигурно като слушкаш 2pac, само заради това, че повечето хора в днешно време го слушкат, не те прави по-различен от мен или от колегата по-горе. Може да го слушкаш, ама дали разбираш нещо от песните му?

Супер фен Аватара на FasterBeach
    Милия... точно щото го cлушат много хора го cлушам и аз :P
    Моля, не ми говори за този cтил, защото ако ти cе влияеш от това, което cлушат другите, аз не го правя. Тази музика я cлушам, откакто cлушам като цяло музика и много добре cи я разбирам. Не пуcкай банални мнения. Това "не разбираш музиката, а cе правиш на рапър" го cлушам вcеки ден :]

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Милия, не милия, тогава не ни казвай кое как се нарича и не се прави на някакъв супер продуцент, който разбира супер от музика.

Като го слушаш всеки ден, явно има причина. И не съм ти казал, че се правиш на рапър.

Супер фен Аватара на FasterBeach
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Милия, не милия, тогава не ни казвай кое как се нарича и не се прави на някакъв супер продуцент, който разбира супер от музика.

Като го слушаш всеки ден, явно има причина. И не съм ти казал, че се правиш на рапър.
    Разбра ме...
    Ъъ.. не cе правя, че разбирам като цяло от музика. Разбирам от РАП.
    Както и да е, cпорът е тъп. Cлагам му точка. :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си