- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Необяснимо...
Здравейте съфорумници!
Ето ме отново,с нова история с тъжен край!
Въпроса е там,че това може да не е края поне на тази.
Но за сега съм обезнадежден и пак наранен...това показва,че колкото и силен да е 1 човек,няма мускол който да го защити от шамара на любовта...
Историята на кратко:
Тази година смених училището...нови приятели,нови съученици...нови съученички...![]()
Таа харесах едно момиче от класа(знам че не е хуу да ходя с някоя от класа,но аз ли съм виновен...не знаете колко съм влюбчив)...
За нея:
Адски красиво,мило,грижовно момиче(от малкото който останаха)
Историята на кратко2:
Почнахме да излизаме на разходки след училище,тва-онова...след 2 седмици така,почнахме да се гушкаме за чао...(прогрес).
Мина месец...и 2мата бяхме много привързани 1 към друг...
но и много често се карахме...и на другия ден пак 1-ви приятелина нея и беше много гадно като се карахме...(прогрес: +)
Не ме кефеше мн мн даскалото и реших да се преместя(бях много убъркан,щото не исках да съм далеч от нея)Но все пак го реших окончателно.
Говорех по телефона ии се изпуснах,казвайки на 1 приятел,че се връщам в старото ми училище(тя не знаеше) А аз ни исках да го разбира точно така...след тва тя имаше сълзички на очите и ме попита ,защо ше се местя...(прогрес: ++)
Нооооо,не можах да с преместя(не съм могъл да се местя от Професионална Гимназия в СОУ..)
Бях побеснял...тя мн се радваше(прогрес: +++)
И тряяше да си остана там до края на годината (или да пребия някой и да ме изклучат за агресивно поведение
а ако направя 15 неизвинени няя ме изключат а ше ме сложат на самостоятелна подготовка
)
И до момента съм си "заключен" в гимназията
Скарахме се с момичето(пак) (прогрес: ++)
И бях мн мн мн ядосан...и изтърсих (по СКАЙП ((знам че съм тъп,спокси)) ) ,че я харесвам(аз планирах просто да я целуна на другия ден,но с това изръсване всичко се обърка...
Тя каза,че ме има просто за приятел и нищо повече...също така,каза,че ме харесвала в началото още,но всичко отминало....![]()
На другия ден поговорихме в училище сериозно по въпроса...и тя пак си ме одряза,тоя път официялно...каза че ИМАЛО вероятнаст да тръгне с някакъв си там....дрън дрън...(почна да ми се извинява и каза,че не искала да ме гледа как страдам за нея)
![]()
![]()
Това заболя,много....
Най-много ме е яд че в началото и 2мата сме се харесвали а никой не е казвал на другия,ако си го бяхме казали,ся щеше да е много по различно...(Не сме 8 клас мамка му![]()
![]()
)
Сега не само че не се гушкаме за чао,ръка не си подаваме,но и не си говорим....
(прогрес: "Game Over")
![]()
Шашна ме направо.Написал си го всеедно си 12-годишно момиченце,влюбено в Брат Пит,раэбрало,че ще идва в България.
Мацката не си пада по теб.По-категорично няма как да го раэбереш.
А това че си иэпуснал момента е неприятно.И аэ го иэпуснах и энам.
Ако искаш съвет,ето го моя: Недей да й се предлагаш.Ясно ти е каэала как стоят нещата.
[size=7][b][u]fosse cos
Поне знаеш, че си опитал всичко..
И эащо не си говорите ?
И още един въпрос: Кое е НЕОБЯСНИМО ?
[size=7][b][u]fosse cos
Като не си в 8 клас.. защо се държиш все едно си..?Само глупости си направил и затова няма да има прогрес: +++++++
Огледай се за някоя друга мила, добричка и грижовна съученичка..
![]()
![]()
Ми тя ти го е казала. Кво искаш ?Под вола теле не можеш да търсиш ..
От автора:
Просто си помислих ,че може щом ме е харесвала в началото,пак..да......стане така....![]()
До автора:
На колко си ?
[Това ми е трети въпрос.]
[size=7][b][u]fosse cos
Ето защо добри приятелства не трябва да се развалят с опити за не100%-това любов
ДА !Първоначално написано от FromAutumToAshes
[size=7][b][u]fosse cos
Съжалявам, не си играл картите си правилно (Скайп взима още една жертва) Съветът ми е да се преместиш в другото даскало и да я забравиш. Имаш моето съчуствие де...тъпо се е получило
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
"Тя каза,че ме има просто за приятел и нищо повече...също така,каза,че ме харесвала в началото още,но всичко отминало.... "
Дааа .. и аз това си мислех .. или просто го е казала ей така да не ти е тоолкова гадно ..![]()
![]()
п.с. Ами поне си опитал .. след като е отказала ок .. даваш next и това е ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
отг 1.Щото се получава тъпо като си говориме някси...ии няя ква до си кажемеПървоначално написано от Presley
отг 2.Ем...МН е странно как така бързо ше спре да ме харесва...
отг 3.На 16 съм
Виж сега душичка както казаха момичето не си пада по теб вече....дори и да си е падала не мисля че е било нещо повече от симпатия а и може да е било за добро знаеш лихайде сега сладй усмивката на лицето и продължавай смело напред
![]()
![]()
![]()
![]()
Познато. Забрави я - знам, че няма да стане за 1-2 седмици, на мен ми трябваха 2 месеца. Но след това като се замислиш - по-добре е да си опитал, отколкото да гледаш само отстрани и да се ядосваш.