Аз се познавам с моята най -добра приятелка от малки. Бяхме заедно в детската градина сега сме заедно и в у4илище. Но миналата година нещо се промени. Дойде едно моми4е ,което ще нари4ам ,,мими".Та тва моми4е някакси я драпна и нашето приятелсто се разбадна.И двете не го искахме , но мими манипулира6е моята фр и тя се обарна срещу мен.Образуваха се групи4ки и това не беше добре. Въпреки вси4ко в края на годината нещата се оправиха.
Но сега(тази година ) историята се повтаря. Разликата е в това 4е сега и аз сам с друга фр , а тя е с мими. Аз се промених , ве4е не се даржа като някакво дете , а кото по голяма, а нейното поведение е още детско, предполагам 4е на това се дължи на моята промяна. Тя сега иска да сме заедно ,но ве4е аз не искам .Това което искам е да си останем фр , но не и най- добри. Аз и го казах и от тогава тя се опитва да ме дразни по всякакъв на4ин.Не и обращам внимание,но вапреки това сме в един клас. Мислех 4е ще отмине ,но не те продължават. Моля Ви кажете какво да направя , защото ве4е не издържам.
Благодаря ви предварително!!