.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Странно...

Странно...

Наскоро...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Притисни я ..хах не знае к'во иска ми се струва.

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Притисни я ..хах не знае к'во иска ми се струва.
    Е как да я притисна? Пък и не искам да избързвам...

Иска ти да я поканиш.

Мега фен Аватара на Hilary_
    ъмм .. явно чака ти да направиш първата стъпка, а тя само ти намеква явно .. ми давай смело ти ..

Харесва те момичето и тебе те чака.. ама може пък да е срамежлива и притеснителна и да не може да се реши да излезне с тебе.. знам ли..

От страната на момиче мога смело да заевя че наистина ми е писнало все аз да правя 1-вата крачка.Така че това момиче чака ти пръв да я поканиш....но като я поканиш недей да показваш голяма близост, защото иам вероятност да я уплашиш малко

Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    Харесва те момичето и тебе те чака.. ама може пък да е срамежлива и притеснителна и да не може да се реши да излезне с тебе.. знам ли..
    Ми да ви кажа не изглежда много притеснителна в даскало - да кажем, че е от отворените

Не знам.Може още да не е готова да излезнете така двамата.. Ако знае какво я очаква ,, Търпение..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

ммхъъм...
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Мега фен Аватара на Hilary_
    ^ .. страхооотна логика!!!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ем покани я ти да излезете и пак, ако ти откаже, направо вземи я питай закво ги прави тея неща.
    давай малко по-смело, нищо няма да загубиш... само може да спечелиш
    <N>

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Странно...

Цитирай Първоначално написано от daliteen
    Тя ми говори доста често да се видим на кафе, даже един път ме покани у тях да учим... Проблема е, че постоянно се измъква т.е. постоянно като нещата опрат до това да се видим излиза нещо непредвидено уж, ама си личи, че го прави за да не излезем
    Детски истории...и тя незнае какво иска,уж те кани пък после не иска.Не съм психолог,но мисля че напразно летиш из облаците,по добре слез докато е рано отколкото после да паднеш отвисоко

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Тя ми говори доста често да се видим на кафе, даже един път ме покани у тях да учим... Проблема е, че постоянно се измъква т.е. постоянно като нещата опрат до това да се видим излиза нещо непредвидено уж, ама си личи, че го прави за да не излезем
    Детски истории...и тя незнае какво иска,уж те кани пък после не иска.Не съм психолог,но мисля че напразно летиш из облаците,по добре слез докато е рано отколкото после да паднеш отвисоко
    Ми незнам... имам опит с това какво прави едно момиче като не те харесва Ама защо ще ме зарибява само... не виждам смисъл...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ъмм .. явно чака ти да направиш първата стъпка, а тя само ти намеква явно .. ми давай смело ти ..

ще видиме кво ще стане - ще я поканя в понеделник на кафе пък ще видим

Ох вече незнам...
    Лъже ме, че не е на компа и какво ли не а всъщност е точно обратното - даже е написала на скайпа си, че е влюбена и "мило, обичам те"
    Май просто си е играла с мен...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ох вече незнам...
    Лъже ме, че не е на компа и какво ли не а всъщност е точно обратното - даже е написала на скайпа си, че е влюбена и "мило, обичам те"
    Май просто си е играла с мен...
    Ще се окажа права аз ама аре ... остави я,по-добре!

Това, че си е писала някаква щуротия на Скайпа, не значи че 100 на 100 е така и в действителност.
    Предлагам ти да я поканиш на кафе като стане на 20.

Мега фен Аватара на sasha_90

Наскоро се запознах с едно момиче, което е от моето училище. В училище се поздравяваме, тя постоянно ми се усмихва като ме види. Даже един път тя ме заговори за общи неща ама все пак е нещо. В скайпа постоянно като ме види ми пише - постоянно си чатим. Тя ми говори доста често да се видим на кафе, даже един път ме покани у тях да учим... Проблема е, че постоянно се измъква т.е. постоянно като нещата опрат до това да се видим излиза нещо непредвидено уж, ама си личи, че го прави за да не излезем... то да беше 1 път добре ама колко пъти вече... Незнам какво става - сякаш си играе с мен. Какво да правя?
    Може да я е срам.Опитай да я поканиш ти,но не у вас(ще я уплашиш).

Нищо няма да излезе... даже вече не ми пише в скайпа... Казвах и да излезем ама тя се прави, че не ме чува и сменява темата... какво да ги правиш - момичета...
    допреди някой ден какво беше е сега какво е...
    аз все си мисля, че може и едни нейни приятелки да са казали някои лоши неща за мен щото преди време се случиха някои неща...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си