Новата ми цел е да си направя сама е тва нещо ... Супер зарибавка ми стана да имам такова . Естествено мога да си го купя амаа филма е сам да си го направиш и лакираш и така нататък ;]
Моля , Следния линк
Интересното е че за да се получи тряя специални бобулечки да издълбаят/изгризат вътре някви работи като хромозони с днкАмаа в youtube гледам някви свирят на пластмасови или метални тръби .. ама дърво ще си е друго .
Не знам за кво ви го казвам тва сигурно няма да разберете ама може би щото за мен е супер готино и да го покажа на тия които не знаят кво е тва ..
http://images.google.bg/imgres?imgur...%3Dbg%26sa%3DX
phah
Напушваш се, политаш до близката горичка и си зимаш едно такова!
Grumpy old madman
Говоря за съвсем реални неща . Самоо че не знам къде да намеря кухо дърво .. принципно тоя инструмен се прави от евкалиптови дървета или от бамбук ... но е тия не знам къде да ги намеря ..![]()
phah
За кухо дърво можеш да съчлениш главите на другарчетата ти наркоманчета.Първоначално написано от balon4eee
Grumpy old madman
беги се грАмни, нищо не става от тебе
хаха аз като писах изречението за кухите дървета мислех да напиша вашите глави ноо си го зцадържах ама май не е било нужно
phah
Първоначално написано от DimovB
![]()
Ще ти подходжа.. то какво друго да се очаква от теб.
Дялкай там и си пуши на воля..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Това че сте неспособни да оцените новото , различното и интереснтото е по-зле за вас . Като нахранихте инструмета ми показахте за пореден път колко ограничени и глупави сте . Станете от компа за миг и си измиите лицата от лайнатаа полепнали по тях . Може да ви пречат да виждате !!!
phah
Е мислиш ли, че ефекта ще е същия от куха пръчка орех и куха пръчка евкалипт?
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Какво му е новото и различното, като постоянно виждам по градинките някви клошари с такова?Първоначално написано от balon4eee
+1Първоначално написано от Battlescarred
ами точно това мислех и аз ама приятелите ми разправят че нямало значение В youtube ги гледахме че свирят на пластмасови тръби дори ... ама не знам. Аз дървото ще го намеря ама не знам тези специални австралииски термити къде ще ги намеряПървоначално написано от Romance
не мисля че може без тях ..
phah