.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Винаги в неправилната :@

Защо съм толкова глупав? Защо винаги се влюбвам в тази в която не трябва? Защо винаги се стремя към най-доброто?

Така де влюбил съм се в едно момиче (1 год. по-голямо от мен) но си го виждам че не отива на никъде...Както казах тя е с 1 година по-голяма от мен и и се лепят само някви яки батковци а аз..незнам гледа на мен като на много по-малък, като на някво лапе и ми е много гадно така.Имам и скайпа тва онова някой път удряме по 1 лафче за 5 мин. и това е но никога тя не почва да пише.Като се мернем някъде по улиците (от 1 квартал сме) само здравей, здрасти и това е.А толкова ме е срам да говоря с нея,да знам няма какво да губя....но ще се почуствам много тъпо ако я поканя някъде примерно и каже "не"...Просто незнам какво да правя как да я впечатля, как да и докажа че не съм лапе, как да изразя чуствата си без да ми се изсмее в лицето....
    И лошото е че винаги се влюбвам в такива момичета...

Еми това е изках просто да си излея всичко и найстина се надявам да ми олекне поне малко..

Хората винаги се стреамят към това, което не могат да имат. Ако пък случайно го достигнат, му се радват известно време и после всичко започва наново.

Просто си намери момиче, което ще ти обърне внимание.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Според мен ще е глупаво да и доказваш каквото и да е.
    Съсредоточи се върху друга ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Някои момичета просто не харесват да се занимават с "лапета" ..

Насочи вниманието си към момиче, което ще те забележи ..

немога немога немога... просто връстничките ми ми се струват някви недорасли..немога да си говоря с тях нормално... а така с другите момичета си говоря нормално .. имаме едно и също разбиране... няма значение немога да го обясня няма смисъл да се мъча

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от jjjbbb
    немога немога немога... просто връстничките ми ми се струват някви недорасли..немога да си говоря с тях нормално... а така с другите момичета си говоря нормално .. имаме едно и също разбиране... няма значение немога да го обясня няма смисъл да се мъча
    хъх .. добре де ако не е тази "кака" насочи вниманието си към друга "кака" ...

п.с. въйй .. аз пък познавам и имам приятели момченца (лапета) и доста добре се разбирам с тях нищо, че са по - малки от мен ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    хъх .. добре де ако не е тази "кака" насочи вниманието си към друга "кака" ...

п.с. въйй .. аз пък познавам и имам приятели момченца (лапета) и доста добре се разбирам с тях нищо, че са по - малки от мен ..
    май не ме разбра майна или аз не те разбрах

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Сам казваш ,че има за какво да си говорите ,а преди това казваш ,че те е срам да я заговориш и провеждате разговори по макс. 5 мин.Започни в скайп тогава с разговорите пък може и да се получи кой знае

Много ви е малък шанса, като цяло на всички по - малки , който се влюбват в по - голями каки.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Сам казваш ,че има за какво да си говорите ,а преди това казваш ,че те е срам да я заговориш и провеждате разговори по макс. 5 мин.Започни в скайп тогава с разговорите пък може и да се получи кой знае
    имам предвид че ми е много по-приятно да говоря с нея, как да ти го обясня, разбираме се повече,мислим едно и също... незнам...

и знам че шанса е 1/10000 но може би и да ми е приятелка, да не гледа на мен като на "малко дете" ще ми е достатъчно

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    тц тц тц... ма ти верно?
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    имам предвид че ми е много по-приятно да говоря с нея, как да ти го обясня, разбираме се повече,мислим едно и също... незнам...

и знам че шанса е 1/10000 но може би и да ми е приятелка, да не гледа на мен като на "малко дете" ще ми е достатъчно
    Щом и това ти е достатъчно ,дерзай, бори се.Може да не се стигне до любов ,но най-малкото ще си говорите.Почни по скайп ,защото онлайн се общува доста по-лесно ,макар че някой път води до по-лошо.Най-добре започни с един лек разговор "Как си" и тн ,след това й кажи "А бе ние никога не сме си писали нещо повече.Я ракажи нещо за себе си" ,тя едва ли няма да ти отговори, после ще разкажеш ти ,ако се сетиш нещо ще я питаш ,ако видиш ,че тя почне да пише и да задава въпроси от само себе си преди ти да си писал нещо ,значи така и така си й спечелил вниманието поне за приятелство Надявам се ,че малко ти помогнах.
    Успех!

Цитирай Първоначално написано от DevilWish

Щом и това ти е достатъчно ,дерзай, бори се.Може да не се стигне до любов ,но най-малкото ще си говорите.Почни по скайп ,защото онлайн се общува доста по-лесно ,макар че някой път води до по-лошо.Най-добре започни с един лек разговор "Как си" и тн ,след това й кажи "А бе ние никога не сме си писали нещо повече.Я ракажи нещо за себе си" ,тя едва ли няма да ти отговори, после ще разкажеш ти ,ако се сетиш нещо ще я питаш ,ако видиш ,че тя почне да пише и да задава въпроси от само себе си преди ти да си писал нещо ,значи така и така си й спечелил вниманието поне за приятелство Надявам се ,че малко ти помогнах.
    Успех!
    Ми и така да направя, на следващия ден нищо няма да напише, поне да поздрави, няма смисъл, не искам само аз да почвам разговорите, почвам да се чуствам нахален и нежелан...
    Нвм ще опитам така или иначе, благодаря ти че се опитваш да ми помагаш...

Мега фен
    Град
    <3

Re: Винаги в неправилната :@

Защо съм толкова глупав?
    Основният въпрос в темата.
    Отговор: Защото си слабохарактерен.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Защо съм толкова глупав?
    Може и да е така... не знам

Мега фен
    Град
    <3

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Защо съм толкова глупав?
    Може и да е така... не знам
    Не знаеш>? ...Толкова ли не познаваш себе си?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Не те знам на колко си ама няма почти никакъв шанс да те огрее... Как така не можеш да си говориш с връсничките си, че момичетата много по-бързо се осъзнават. А това, че ако сте приятели ще ти е достатъчно е пълна заблуда пич...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    след седмица друга ще харесваш ко се мъчиш толкова?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    след седмица друга ще харесваш ко се мъчиш толкова?
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Eми ти можеш да направиш така,че годините ти въобще да нямат значение....мен миналото лято едно момче 2 години по-малко от мен така ми беше завъртяло главата...баси,то малките вече са по-обиграни от ,,батковците,, ,както казват някои...Всичко е в твоите ръце!Така ще е -докато си намериш подходящата мадама,няма как да не минеш и през неподходящи!

бла

Възраста не е от толкова голямо значение. В началото на тази година ходих с една "кака". Тя беше с една година по-голяма от мен, ама я зарязах, защото ми беше адски скучна. Още неможе да го преживее...
    Мисълта ми е, че просто трябва да намериш начин и ще се получи.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Липсва ти самочувствие и увреност.Естествено трябва да имаш някаква основа,на която да се крепят иначе няма да се получи.Какво да ти кажа-бъди по уверен в себе си,това е един голям плюс за теб

Повече от фен Аватара на stylo
    Ми говори с нея кво като е една година по-голяма??? но ще се почуствам много тъпо ако я поканя някъде примерно каже "не"... и после как да и докажа,че не съм лапе. Ми с това ти мислене нз какво да ти кажа

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Познавам много момичета,които ходят с момчета,по-малки от тях ..и дори не само с 1 година а някъде и по 2.Зависи какъв характер има всеки човек,ако успееш да я заинтригуваш с това,което си,разликата във възрастта ви няма да има никакво значение. Защото може да си по-малък от нея,но да бъде щастлива с теб въпреки това. Така че това според мен не е толкова голям проблем ,колкото примерно да няма за какво да се хванеш,че да потръгне работата ; ).

izchakay dokato otkrie6 istinskata.. tqq 6te doide sama

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си