Цитирай Първоначално написано от DevilWish
Цитирай Първоначално написано от jjjbbb
имам предвид че ми е много по-приятно да говоря с нея, как да ти го обясня, разбираме се повече,мислим едно и също... незнам...

и знам че шанса е 1/10000 но може би и да ми е приятелка, да не гледа на мен като на "малко дете" ще ми е достатъчно
Щом и това ти е достатъчно ,дерзай, бори се.Може да не се стигне до любов ,но най-малкото ще си говорите.Почни по скайп ,защото онлайн се общува доста по-лесно ,макар че някой път води до по-лошо.Най-добре започни с един лек разговор "Как си" и тн ,след това й кажи "А бе ние никога не сме си писали нещо повече.Я ракажи нещо за себе си" ,тя едва ли няма да ти отговори, после ще разкажеш ти ,ако се сетиш нещо ще я питаш ,ако видиш ,че тя почне да пише и да задава въпроси от само себе си преди ти да си писал нещо ,значи така и така си й спечелил вниманието поне за приятелство Надявам се ,че малко ти помогнах.
Успех!
Ми и така да направя, на следващия ден нищо няма да напише, поне да поздрави, няма смисъл, не искам само аз да почвам разговорите, почвам да се чуствам нахален и нежелан...
Нвм ще опитам така или иначе, благодаря ти че се опитваш да ми помагаш...