.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Пъпчици

Пъпчици

Здравейте, значи, лицето не ми е гладко, ами цялото(почти) е във малки пъпчици и петънца. Като цяло не съм много зле, ама ме нервят тея пъпчици! не е да ми се появи една голяма примерно, ами едни такива мини, и имам червени петънца, абе дано сте ме разбрали. Ползвам фон-дьо-тен, един специален дето уж изсушава пъпчиците, и съм много доволна, щото всъщност мръсотията се натрупва на него а не на лицето и вечерта естествено го измивам с един гел за лице,дето ползвам. обаче в крайна сметка положението не става по зле, ама и не става по-добре, искам веднъж за винаги да ги изчистя тея пъпчици! Та исках да питам, някой ползвал ли е тва на гарниер 3в1?? и помага ли? аз ползвам гарниер за черни точки и съм доволна. Ако не това, давайте други рецепти моля ви

опаа, май трябваше в "Козметика и диети", модераторите, възможно ли е да се преместт темата моля?

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    ами мисля ,че е от пубертета имам една приятелка с същия проблем не знам точно как да ти помогна може би трябва да потърсиш някакви кремове или маски .. успех (:

то ясно че е от пубертета ама плс давайте предложения за препарати, и за тва 3в1, и още веднъж молба към модераторите да преместите темата!

гарниер пюр 3 в 1 е за черни точки, не за пъпки - аз го имам. Имам и на гарниер рол- он - той е за пъпки и червени петна

И помага ли искам нещо дето като си го взема наистина да ми изчисти лицето.

И В КРАЙНА СМЕТКА НЯКОЙ НЯМА ЛИ ДА ПРЕМЕСТИ ТЕМАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си