- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо се получава така?
Здравейте, пускам тази тема тук защото в момента нямам с кой да споделя, а и бих желала да чуя мненията ви. Много е просто харесвам едно момче..и миналата година му казах а той каза че не съм негов тип. И това беше общо взето, но аз още го харесвам. А той харесва....една от моя клас. Вярно е че изглежда по-добре, но по характер който и да питаш ще ти каже че е ужасна. до нея и един час неможеш да се задържиш. немога да разбера защо винаги се получава така, той харесва тези които изглеждат по-добре но не ги познава. сигурна съм че ако ме опознае ще ме хареса. но той гледа само външноста. мъжкият характер ли е устроен така или в мен нещо не е наред????
тц .. явно този момък е решил да заложи на външността нищо не можеш да направиш по въпроса ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не се занимавай с него.. повърхностен е.. и не си заслужава просто..![]()
Всеки е различееееен, едни гледат само външния вид, други и двете ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
честно казано, не знам как изглеждаш, ама май си пекана по характер тъй че не си губи времето с идиото
ахаПървоначално написано от shmim4ety
Ние с него си пишем по скайп и много ми харесва как ми говори и се обръща към мен, но ми е малко неудобно защато винаги аз започвам разговора. Там "как си", "ко пр" и така ама снощи се скарахме и съм му много бясна ама още го харесвам, просто немога да продължа напред. Незнам как да му се харесам, защото не се старая особено...като гримове и глупости, просто съм себе си, както ме харесват приятелите ми и се надявах и той да ме хареса, но явно съм грешала. Но като ми казвате да не се занимавам с него....аз просто незнам как да го направя. Постоянно ме разсмива и още повече ми харесва. Някой ще ми каже ли поне как мога да си го върна поне като приятел, а нататака ще му мисля.
Аз много се дразна от такива изрази 'ама тя е еди - каква си,ужасна,ку*ва', еми щом си я е харесал нея, тя ще е.Примири се, че не харесва външния ти вид и следователно няма привличане от негова страна.Единствения начин по който би могла някак си да му покажеш характера си, е да дружиш с някой от неговото обръжение, да се засичате и от време на време да си говорите.Той те е отрязал,просто го зарежи и ти.Като харесва другата да се оправя с нея, независимо че е ужасна.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не казвам ,че трябва да променяш себе си заради някого ,но няма да навреди някой ден ей-така в скайп да го помолиш да се видите като приятели и да се издокараш малко повечко и разкрасиш.Ако наистина постигнеш добър резултат във външния си вид ,то тогава той може би ще погледне на теб по различен начин и ще му се харесаш.Оттам нататък го впечатлявай с характер.
What hurts the most-was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been.And not seeing that loving you is what I was trying to do.
You've been officially punk'd
щото аз така съм предопределил.![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
еми аз да ти кажа бих предпочел хубаво момиче с тъп характер пред момиче с хубав характер, но грозно като кон (говоря попринцип)
А иначе в твоя случай заеби го потърси си друг .....
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
азз мисля, че тойй ако продължаваа така ще съжалява много след година- две ... ще си блъскаа главата в стената ...
Все пакк тяя колкото и да е хубаваа както яя описваш красотата и се скрива по някъв начин от характераа ... 0стави го да я опознае и ше се откаже от нея пък после действай ти ... да те опознае и така![]()
Момчетата се влюбват с очи , а момичетата с уши...
Приеми факта и не хленчи , търси друг!![]()
хах да така е за съжалениеПървоначално написано от Kukumqvka
![]()
...because days come and go...but my feelings for you are forever !!!
Ще отговоря с въпрос.
Когато се разхождаш по улицата с добре изглеждащо момче(момиче) как се чувстваш докато другите мацки(пичове) ти испиват твоята придобивка с поглед?
А как ще се чувстваш с човек забил поглед в земята, докато минава като призрак покрай обществото?
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Аз не искам други хора да гледат моята придобивка, за мен е достатъчно аз да знам какво имам. Да свикна с реалноста? Да, опитвам се, но да го забравя и да продължа напред...това за мен е невъзможно. Вечер немога да спа само да си мисля за него...някфи тъпи фантазийки за него и мен, то това нормално, ама да се "разкрася" или да се "издокарам" не искам. Знам едно за него, той е женкар. Тръгва да сваля сяка с 5 тона грим и кършеща гъз. Но пред хората които са му приятели и познати е мил. Кофти е защото аз за него съм недобре изглеждащото момиче от съседната класна стая. И да бих му писала здр, как си, но сека някак...ме е срам или по-точно изпивам вина след онази малка караница. Той така не ми и прости...
On the outside I'm trying 'cuz inside I'm dying.
WTF?!?Първоначално написано от lllXayclll
![]()
Авторке, нали знаеш, че колкото повече отблъскваш един мъж, той толкова повече се върти около теб?Ти си даденост, при това ми изглеждаш обикновена - не си интересна.Тя е суперготина, но отблъсква околните - и я вземе, че лекичко го допусне до себе си... - нямаш шанс просто![]()
all day... all night... what the fuck?!
![]()
![]()
![]()
![]()
суперготина
даа ок, супер готина е за тези които не я познават. Тя ревла, реве за всичко. Не че на някой му пречи, има и такива по-чувствителни. Но проблема е че тя го прикрива, тя се прави на суперготина. Казва че харесва едно, а всъщност виждаш друго. Тя мисли че всички и завиждат, но всички говореха зад гърба и. Аз изобщо не одобрявам това, ама аз лично си я мразех и не го криех от хората. обмислях да и кажа истината, за да го разбере. Ама когато и казах всички очакваха да се промени, да се открие, за да си има приятелчета, а тя вместо това почна още повече да се прай, се едно не сме говорили. Още повече я намразих и това е ситуацията сега. Да тя е суперготина на външен вид, а това за допускането на момче....те не си говорят. смисал харесват се но не си го признават. яд ме е че той се хвърля да забива мацки които не познава. той никое момиче не познава, но си прави сметките от пръв поглед. както и ти която ме наричаш безинтересна. Изглеждам ти така,но ти неможеш да си сигурна, защото не ме познаваш. Разбирасе и ако се опознаем пак може да си на това мнение, но не се знае.
Всички очакват от нея едно, но тя прави друго.Не й пука от хорското мнение.Нейното име е в устите на злобарките по-често от нормалното.Рядко показва истинските си емоции.Това ако не я прави интересна - здраве му кажи.Първоначално написано от shmim4ety
Honey, самият факт, че злобееш толкова към това момиче, говори доста красноречиво за характера ти.В теб, в начина ти на мислене и в маниера ти на изразяване, виждам едно напълно обикновено момиче.А обикновеното е всичко, но не и интересно, съжалявам.Не подценявай усета ми за хората!
![]()
А това с "не ме познаваш, не говори", се изтърка отдавна.
Ако се опознаем, какво повече ще разбера за теб?Че слушаш всякаква музика и харесваш Twilight?Че си добра приятелка и че можеш да пазиш тайна?Че обичаш да обикаляш магазините, но мразиш кифлите?Че в желанието си да се направиш на "тежко" момиче, често се случва да отблъснеш момчето, което е тръгнало да те сваля, макар че всъщност тайно обожаваш да те свалят?Че се дразниш, когато останалите се прехласват по нещо у някого, което на теб ти липсва или което ти смяташ за "глупаво" или "маловажно"?Че ненавиждаш "курвите", които "посвещават живота си на това да изглеждат секси, амъ ни съъъъ... и съ пустуянну на диетъъ... пффф..." (нещо, което аз разбирам като момичета, които се поддържат). Че обожаваш да обсъждаш тъпотията на другите с приятелките си?Oh, please...Близо ли съм?
![]()
Никък даже...![]()
освен че харесвам Twilight друго нищо не си познала. И да мразя к****те дето се посвещават да бъдат секси. Май това оцели. Ааа и да са на диета?! Може би, но аз съм в 6 клас. ОМГ аз съм дете, както и другите моми4ета около мен. Диета в 6 клас не звучи като нещо което някой с обикновенни интелектуални възможности би направил, но има и такива. Разбирам да спортуваш за да се поддържаш в форма, което и аз правя разбира се. Не тези моми4ета го правят за да бъдат забелязани. Демек не мислят за себе си и как те се възприемат, а как другите ги възприемат.
Да, за другите няма да признаеш, освен ако не те заплаша с нож... ама не съм психопатка, тъй че... :PПървоначално написано от shmim4ety
ем харесай си някой по свястен
I can't stop myself from loving you <3