- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо се получава така?
Нищо де заплаши ме, пак няма да го призная. Тук споделям проблемите си. Ако излъжа няма смисъл да пишаПървоначално написано от ScarletBite
![]()
On the outside I'm trying 'cuz inside I'm dying.
Ууупс...Първоначално написано от shmim4ety
Издаде се...
Както и да е.Можеш да излъжеш, тъй като това не е пряко свързано с проблема ти.
И отново - не подценявай усета ми за хората.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Сега ще кажа "нямах предвид това" ама звучи някак глупаво. Аме все пак нямах предвид товаВярваш или не не съм такава за каквато ме мислиш. И не подценявам усета ти за хора. Може и понякога да си права, но в случея не си. Мисля да приключим този разговор, щото сандвичите ми подгизнаха, а и всеки има право на мнение. И смятам да уважа твоето. Ок, аз съм безинтересно моми4е, което оби4а да говори за тъпотията на другите.
On the outside I'm trying 'cuz inside I'm dying.
Айде бон апети.
all day... all night... what the fuck?!
За съжаление рядко са момчетата които се вглеждат във вътрешната красота на момичетата и мога да кажа, че повече гледат външната красота.Но всъщност май накрая се оказва, че големите красавици имат голямо самочуствие и всъщност в повечето случаи красотата им е само вънщна, но има и изключения де.Та всъщност в днешно време момчетата гледат само външните качества, а в редки случаи се взират в душата..
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
По това, че на теб и на разни други хора не ви харесва нейният характер, реши, че той не е хубав?! Това, че дадено общества има ограничени разбирания, не значи, че всички трябва да са с такива.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.