.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от shmim4ety
    Никък даже... освен че харесвам Twilight друго нищо не си познала. И да мразя к****те дето се посвещават да бъда секси. Май това оцели.
    Да, за другите няма да признаеш, освен ако не те заплаша с нож... ама не съм психопатка, тъй че... :P
    Нищо де заплаши ме, пак няма да го призная. Тук споделям проблемите си. Ако излъжа няма смисъл да пиша
    On the outside I'm trying 'cuz inside I'm dying.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от shmim4ety
    Нищо де заплаши ме, пак няма да го призная. Тук споделям проблемите си. Ако излъжа няма смисъл да пиша
    Ууупс... Издаде се...
    Както и да е.Можеш да излъжеш, тъй като това не е пряко свързано с проблема ти.
    И отново - не подценявай усета ми за хората.
    all day... all night... what the fuck?!

Сега ще кажа "нямах предвид това" ама звучи някак глупаво. Аме все пак нямах предвид това Вярваш или не не съм такава за каквато ме мислиш. И не подценявам усета ти за хора. Може и понякога да си права, но в случея не си. Мисля да приключим този разговор, щото сандвичите ми подгизнаха, а и всеки има право на мнение. И смятам да уважа твоето. Ок, аз съм безинтересно моми4е, което оби4а да говори за тъпотията на другите.
    On the outside I'm trying 'cuz inside I'm dying.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Айде бон апети.
    all day... all night... what the fuck?!

За съжаление рядко са момчетата които се вглеждат във вътрешната красота на момичетата и мога да кажа, че повече гледат външната красота.Но всъщност май накрая се оказва, че големите красавици имат голямо самочуствие и всъщност в повечето случаи красотата им е само вънщна, но има и изключения де.Та всъщност в днешно време момчетата гледат само външните качества, а в редки случаи се взират в душата..
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    По това, че на теб и на разни други хора не ви харесва нейният характер, реши, че той не е хубав?! Това, че дадено общества има ограничени разбирания, не значи, че всички трябва да са с такива.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си