суперготина даа ок, супер готина е за тези които не я познават. Тя ревла, реве за всичко. Не че на някой му пречи, има и такива по-чувствителни. Но проблема е че тя го прикрива, тя се прави на суперготина. Казва че харесва едно, а всъщност виждаш друго. Тя мисли че всички и завиждат, но всички говореха зад гърба и. Аз изобщо не одобрявам това, ама аз лично си я мразех и не го криех от хората. обмислях да и кажа истината, за да го разбере. Ама когато и казах всички очакваха да се промени, да се открие, за да си има приятелчета, а тя вместо това почна още повече да се прай, се едно не сме говорили. Още повече я намразих и това е ситуацията сега. Да тя е суперготина на външен вид, а това за допускането на момче....те не си говорят. смисал харесват се но не си го признават. яд ме е че той се хвърля да забива мацки които не познава. той никое момиче не познава, но си прави сметките от пръв поглед. както и ти която ме наричаш безинтересна. Изглеждам ти така,но ти неможеш да си сигурна, защото не ме познаваш. Разбирасе и ако се опознаем пак може да си на това мнение, но не се знае.