- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с момиче
Здравейте ходих с 1 момиче 3 пъти първият път аз я зарязъх после тя мен 2 пъти, но проблема е че сега много я харесвам и не знам какво да направя да ли мога да имам шанс с нея - страх ме е ако и предложа да не ми каже пак не че ще ми стане много шит а искам да разбера дали ме харесва моля за някъкви съвети и без тъпи мнения благодаря предварително
пробвай, ходили сте само 3 пъти майна![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
е да тва беше супер отдавна а тя ми е отказвала поне 2 пъти - и имаше период в който не сме си и говорили и нз сега се закачаме но нз да почна да я свалям ли нзПървоначално написано от tuzaro
![]()
...Е добре бе, може ли да има толкова слепи идиоти? Разбирам,че много от тях не разбират човешкото мислене (а това е като...синдром Оо),ама чак пък толкова?...
Авторе,мислиш ли че след 3-5-10 пъти късания има смисъл и толкова ли не знаеш какво мисли въпросната милейди,която "харесваш" или просто се правиш на интересен?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Дано има господ и дано може да ти помогне Оо бууПървоначално написано от 2pac85
Страх ме е вече...взе да става прекалено пренаселено с такива... Оо
4XCOKИ
Ми ти май си някво фешънче, тъй че не мисля, че ние трябва да те учим как да забиваш мацки...ми пробвай пък като не стане кифли много бе спокойно все някъде ще те огрее
отчайвате ме ..![]()
Авторе .. няма да те нареждам, защото и без това след мен ще го направят .. просто ще ти кажа .. осъзнай се малко!!!Никви късаници и тръгваници вече .. нещата са приключили още първия път .. от там натам сичко е лигавщина за вас ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да де ама ако има възможност да я удари за последно, що пък не?Първоначално написано от Hilary_
тцтц ..Първоначално написано от lubomirky
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз ще ти кажа защо те е страх-защото резултата в момента е 1:2 за нея и след това може да отбележи хеттрик.Първоначално написано от 2pac85
А сега сериозно.Ти наясно ли си какво говориш,или по-точно какво чувстваш?
Аха ясно.Днес я харесваш много,утре ще ти е скучно,другиден пак я харесваш.Я стига...сядай да си учиш уроците и не се занимавай с глупостино проблема е че сега много я харесвам![]()
а кой дявола ли?Първоначално написано от PsychologicalDisorder
лол
Добре ^^Първоначално написано от 2pac85
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
аве, олигофрен, нарочно подчертах с тъмен шрифт "г", щото Господ се пише с главна буква, ебах ти ретарда, майна...Първоначално написано от LeMoi
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Ходили сте три пъти трябва поне малко да я познаваш.Щом си говорите разбери дали те харесва и действай .Какво е тва "ако ми откаже ще ми стане гадно".На всеки ще му стане гадно,не е свършил света,по-добре действай преди да е станало късно и успех!![]()
ахм.Първоначално написано от PsychologicalDisorder
4XCOKИ