Ми аз вече съм писала други теми за едно и също момче, ама първа любов ми е какво да се прави... Става въпрос за това, че той вече май не му пука за мен много много и не знам какво да правя. Бяхме много много добри приятели в продължение на година... Аз го харесвам, а той мен не знам, ама май да. Обаче един ден се прибирам в къщи и му пиша и си пишем и става въпрос за едно обещание, което той не си спази и аз се ядосах и се скарахме... След това той ме напсува и ме блокира... Бях му бясна...след това той ми обясни, че бил супер бесен и затова се е държал така, аз му се извиних и уж всичко се оправи... да ама не... той се събираше с едни кифли и те взеха да го настройват против мен... и така и не ме отблокна и един ден му се обадих и той каза, че му е писнало да се занимава с мен, че все нещо ми имало и че все той бил виновен и някви такива и това беше. В училище се държи нормално, е не като преди, ама като към съученичка, която му е приятна и толкоз... Обаче с една приятелка си чатил и и казал, че много ме цени обаче е много объркан, не искал всичко да се повтаря и пак да се караме и вика, че след като сме се скарали, аз съм се държала дръпнато, а това не беше точно така... Напоследък обаче се държи все по-добре и може би скоро ще сме както преди...днес даже като си предаде контролното аз го дърпам и му показвам една задача и той ми подсказа и се оказа, че ми е подсказал вярно и че аз иначе щях да объркам и после му благодарих 1000 пъти и той ме прегърна пред целия клас... Това и преди не го е правил... Не знам обаче какво да правя, защото май така само го обърквам... А и има ли някакъв шанс всичко да е както преди,а и нещо повече... Даже понеже винаги съм казвала, че за приятели не се реве, защото те идват изкарваме си добре и после край, ама ревах за него и една приятелка ми вика"Ем, Деси, вие бяхте много повече от приятели и затова ти е мъчно..." Моля ви кажете какво да правя...
ПП:За тея които не са прочели темата да не пишат обиди и благодаря на тези,които са я прочели...