- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми върви в любовта има примерако може съвет?!
Ами ако си се държал кат' нейно братче и изведнъж като някое прогимназистче изтърсиш "Миме, искаш ли да станими гаджитъ?", е повече от ясно, че ще ти се дръпне.
Първо, показвай й, че е желана, преди да пристъпиш към нещо по-така.Закачлив поглед, двусмислици, ласкателства - use ur imagination.Второ, не избързвай.Ако си мислиш, че след едното култово "Мноу яки очи имаш", тя се е разтопила от любов по теб...
И трето, ужасно си се сдухал, пич!Само от постовете ти лъха на загубеняк - не ми се мисли live как е.Вдигни го това самочувствие, на депресарите им мина модата
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Любовните изживявания при едни се случва на ранни години-при други на по-късен етап.Те не зависят от това дали ще се промениш,за да се харесаш на някого..Любовта е,когато мацката те хареса,какъвто си..примерно такъв-искрен,разкриващ се...Представяш ли си да измениш,някоя черта от характера си в името някого,когото дори не познаваш и пак да не случиш на момиче...Ще останеш не само без мадама(което не мисля,че е голям проблем,но уважавам нуждата ти от човек до теб) ,но и ще си изгубил самия себе си,търсейки неоткриваемото...Не превръщай тези хубави качества в егоцентризъм и надменност,само и само да забележи ,,самочувствието ти,, някое неосъзнато девойче.Бъди какъвто си,преди всичко за да се чувстваш щастлив и уверен в себе си...Когато се приемеш с +-вете и минусите си,тогава всичко ще се подреди,ще знаеш точно какво търсиш или дори да не знаеш,като го видиш,ще го познаеш!Успех!
![]()
![]()
нещо хигиена, а- у...
имаш ли?
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Имам хигиена мн ясно май ти нямашАз да не съм педе...т че без приятелка. И не съм казвал такива неща искаш ли да сме гаджета ами първо комплименти и така нататък излизания не съм депресант излзиам с приятели на купони кафета диско.
![]()
Смятам темата за приключена модераторите моля КЛЮЧ!!!![]()
ХахахХАХхахХАхАХАХухАхуХА ХАухУахУХХАУПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
![]()
![]()
Сори ,но не се сдържах![]()
Не се притеснявай.За всеки влак си има пътници.Не губи надежда - това е най-лошото.Спри да търсиш.Любовта сама ще те намери![]()
споко не си единствен на земята, аз съм същата... всички момчета са ми прители, споделят си с мене, търсят съвети, но тва е сичко....Първоначално написано от ivan_realmadrid
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
:Д питах те като човек, бе, кво ми се зъбиш...Първоначално написано от ivan_realmadrid
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
eгати нервака. XD
ще дойде тая любов.. спокойно :P
Просто аз
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
^^
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от ivan_realmadrid