.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Hybrid View

Re: Не ми върви в любовта има примерако може съвет?!

Цитирай Първоначално написано от ivan_realmadrid
    Проблема е следния: нямам приятелка немога да си хвана. В смиосъл такъв не ми върви в любовта. Защо ли го казвам ето един пример: Харесвам си някое момиче било то от класа или от някои саит или от курса и тя ме харесва аз имам чувства дори съм бил влюбен в нея а тя иска да сме само приятели. И така не ми върви просто. Разбито сърце е моето от опити за намиране на голямата любов дали щя е намеря е относително. Трябва да си сувпаднем характери тя да ме хареса аз нея да имаме общи интереси и мн др неща да се влюбим аз в нея тя в мене то нее да щтракнеш с пръсти!
    Повярвай ми не ти трябва приятелка.. загуба на време си е.Нито пък ти трябва мнението на тоя ретардирал форум пълен със недорасли пубери.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Върви ли ти на еврофутбол ?

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Ами ако си се държал кат' нейно братче и изведнъж като някое прогимназистче изтърсиш "Миме, искаш ли да станими гаджитъ?", е повече от ясно, че ще ти се дръпне.
    Първо, показвай й, че е желана, преди да пристъпиш към нещо по-така.Закачлив поглед, двусмислици, ласкателства - use ur imagination.Второ, не избързвай.Ако си мислиш, че след едното култово "Мноу яки очи имаш ", тя се е разтопила от любов по теб... И трето, ужасно си се сдухал, пич!Само от постовете ти лъха на загубеняк - не ми се мисли live как е.Вдигни го това самочувствие, на депресарите им мина модата
    all day... all night... what the fuck?!

Любовните изживявания при едни се случва на ранни години-при други на по-късен етап.Те не зависят от това дали ще се промениш,за да се харесаш на някого..Любовта е,когато мацката те хареса,какъвто си..примерно такъв-искрен,разкриващ се...Представяш ли си да измениш,някоя черта от характера си в името някого,когото дори не познаваш и пак да не случиш на момиче...Ще останеш не само без мадама(което не мисля,че е голям проблем,но уважавам нуждата ти от човек до теб) ,но и ще си изгубил самия себе си,търсейки неоткриваемото...Не превръщай тези хубави качества в егоцентризъм и надменност,само и само да забележи ,,самочувствието ти,, някое неосъзнато девойче. Бъди какъвто си,преди всичко за да се чувстваш щастлив и уверен в себе си...Когато се приемеш с +-вете и минусите си,тогава всичко ще се подреди,ще знаеш точно какво търсиш или дори да не знаеш,като го видиш,ще го познаеш!Успех!

нещо хигиена, а- у...
    имаш ли?
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Имам хигиена мн ясно май ти нямаш Аз да не съм педе...т че без приятелка. И не съм казвал такива неща искаш ли да сме гаджета ами първо комплименти и така нататък излизания не съм депресант излзиам с приятели на купони кафета диско.

Смятам темата за приключена модераторите моля КЛЮЧ!!!

Град
    Dreamland
    ти си писал темата ..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    видЕх те У аха-то. Не си чак толкова загубен, все някоя ше те земе.
    ХахахХАХхахХАхАХАХухАхуХА ХАухУахУХХАУ
    Сори ,но не се сдържах

Не се притеснявай.За всеки влак си има пътници.Не губи надежда - това е най-лошото.Спри да търсиш.Любовта сама ще те намери

Re: Не ми върви в любовта има примерако може съвет?!

Проблема е следния: нямам приятелка немога да си хвана. В смиосъл такъв не ми върви в любовта. Защо ли го казвам ето един пример: Харесвам си някое момиче било то от класа или от някои саит или от курса и тя ме харесва аз имам чувства дори съм бил влюбен в нея а тя иска да сме само приятели. И така не ми върви просто. Разбито сърце е моето от опити за намиране на голямата любов дали щя е намеря е относително. Трябва да си сувпаднем характери тя да ме хареса аз нея да имаме общи интереси и мн др неща да се влюбим аз в нея тя в мене то нее да щтракнеш с пръсти!
    споко не си единствен на земята, аз съм същата... всички момчета са ми прители, споделят си с мене, търсят съвети, но тва е сичко....
    Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
    ----------------
    sex : ♀

Имам хигиена мн ясно май ти нямаш Аз да не съм педе...т че без приятелка. И не съм казвал такива неща искаш ли да сме гаджета ами първо комплименти и така нататък излизания не съм депресант излзиам с приятели на купони кафета диско.

:Д питах те като човек, бе, кво ми се зъбиш...
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Град
    Dreamland
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

eгати нервака. XD

Град
    [На Метри От Земята]
    ще дойде тая любов.. спокойно :P
    Просто аз

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Dreamland
    ^^

“I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си