- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?!
хубуПървоначално написано от your_secret
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Баси идиота.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
п.с. научи се да преценяваш хората ..Първоначално написано от your_secret
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако имаш достойнство и уважаваш себе си няма да му изпратиш голи снимки.. независимо колко си влюбена и който и да е тоя.... даже грешката ти е ако изобщо си си направила такива снимки..
..както и да е.. просто му кажи, че няма да му пратиш и ако не се съгласи да излезете отново и те отреже заради това.. значи сама си прави изводите докъде е щяло да стигне всичко..
![]()
Много, ама много добре знам какъв е, просто нз.. харесвам го много, досега никога не е било така.. ама заеби, вие явно сте в тоя форум само за да се ебавате..
Разбира се, че няма да му пратя!! Смисъл на 14 съм, няма нужда от к*рвенски изцепки..Първоначално написано от IndependentGirl
Ами как, той ти иска голи снимки, за да се видите .. ОМГ
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Просто написах тая тема щото нз кво да правя.. Наистина го харесвам, искам нещо повече между нас да стане, но не и по този начин..
Първоначално написано от your_secret
Priceless .. <3
Обясни му това.. какво искаш и как гледаш ти на нещата...Първоначално написано от your_secret
![]()
Кажи му, че няма да му дадеш снимки и виж какво ще направи .. ;]
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
И двете!! Знам, че има разлика, просто в тоя случай така го казах, за да не повтарям 100 пъти влюбена в един пост.. А пък за съветите.. Еми нали точно заради това пиша тук?! Ако не ви исках съветите въобще нямаше и да ви пиша...
Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
Priceless .. <3
Казах му го още вчера, той ми каза ми добре тогава няма да се видим и оттогава общо взето не е писал..Първоначално написано от LoveRetroMusic
Тогава го заеби, не си заслужава !
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
хъх .. е какво по - ясно от това доказателство, че те има само за едното ... искаш???Първоначално написано от your_secret
![]()
Не се занимавай с него ..
![]()
Priceless .. <3
Значи се връщаме на първия ми пост..Първоначално написано от your_secret
Ти искаш нещо по-сериозно, а момчето явно иска.. само флирт и да се възползва..
Недей да се ядосваш и да си губиш времето в напразни надежди..
![]()
Опитвам се.. Просто имаме супер спомени заедно, постоянно мисля за него и се опитвам да не се изкушавам да му пиша, щото изглеждам като глупачка.. постоянно съм и в някво шибано настроение.. харесвах си едно момче цели 2 години (да го наречем А.), но като се запознах с момчето, за което направих темата (Б.), просто забравих за А. и за който и да е било друг.. пък и като се видяхме за първи пък Б. се държа супер мило и т.н... просто нз кво му става..
Ми запознай се с момче номер 3 и ше ги забравиш и двамата ..![]()
А за този .. в началото всички се държат мило .. после вече си проличава кой какво иска от теб ..За това не е хубаво още в началото да летиш в облаците ..
![]()
Priceless .. <3
Хах.. еми зн, че не е хубаво да `летя в облаците`, ноо нз, винаги съм така, просто тоя път наистина си мислех, че ще се получи.. За това съм и толкова и ядосана, и тъжна..
и аз бях преди така .. след още някое разочарование ще улегнеш ..Първоначално написано от your_secret
![]()
Priceless .. <3
Да, сигурно.. само дето разочарованията са твърде много, и за момчета, и за други неща.. а аз съм все така безобразно ТЪПА да се доверявам на който не трябва... мерси все пак..
не си тъпа .. наивна си .. и с това ще свикнеш след време ..Първоначално написано от your_secret
няма за какво ..![]()
Priceless .. <3
Така ли ми се струва или слагаш всички под общ знаменателПървоначално написано от Hilary_
Не всички се държат "мило" само в началото...Това за което говориш е просто една маска да кажем,на някои индивиди,но в никакъв случай не говори че всички са така моля те
![]()
По темата:Незнам може би щях да ти кажа нещо,ако не беше изтрила поста си в началото![]()
Лок?