- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Женските знаци...
Значи от около 3-4 дни едно момиче... пастоянно ме гледа в очите и се усмихва. Когато я поздравя се усмихва и леко навежда глава. Навсякъде срещам погледа и. Тя гледа да е близо до мен и да ме заговори. Та исках да ви питам това означава ли че изпитва нещо към мен или е просто някаква женска игричка???
От къде да знааааааааааааааам , не съм й в главата ..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
.. мм означава, че си се изцапал и за т'ва те гледа толко втренчено![]()
п.с. .. хъх да хвърля боба, за да ти кажа дали те харесва или не ??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хах желязна логика - много ми помогнакажете ся де
Вероятно си и симпатичен...но за харесване не съм видяла,че да ти кажа..![]()
Вероятно те харесва.
и твоята логика не остава по-назад .. поне да беше обърнал внимание на постовете щеше да е добре ..Първоначално написано от imamproblem
![]()
Priceless .. <3
Ами просто търся вашите мнения нали сте момичета може да съдите по себе си???
Направи си проба, но само ако имаш намерение да се занимаеш сериозно с нея. Започни да говориш с нея, обръщай и внимание. Позволи и да те почувства близка. Ако потърси физически контакт, значи те харесва.
ми аз ак огледам някой може да е заради хиляди неща .. но няма как да знаем кое точно й е минало през главата ..Първоначално написано от imamproblem
![]()
п.с. а ако искаш д аразбереш няма само с погледи да стане .. ;д искай й скайп .. телефон нещо .. не разчитай само на едните погледи ..![]()
Priceless .. <3
Ако не я харесваш оставяй я да си те гледа то лошо няма...сигурно радваш окото
Ако я харесваш както каза Хилари направи нещо-телефон, скайп ала бала...
Добре, такива идиоти ли сте, че да не можете да измислите интересен начин да заговориш едно момиче? Като се сетя как преди отидох при една и я попитах дали можем да се снимаме за спомен..
Хитро.Първоначално написано от lubomirky
![]()
И аз съм на мнение, че вероятно те харесва, симпатичен си й. Върви и се запознай с момичето, ако имаш желание, защото тя едва ли ще дойде. Едно семпло "Искаш ли да се запознаем", ще свърши работа.
Все пак благодаря за мненията пък и разбрах че тя поразпитала един мой съученик как се казвам тва нва и още повече ме навежда на тая мисъл ама знам ли ви характера женски къв е. Ще се оправя иначе.![]()
Първоначално написано от babity
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Може просто да си и симпатичен,като искош говори с ния просто.![]()
Ами ще поживеем и ще видим!
Охх само с погледа си ме разтапя тва момиче днеска на два пъти я видях и... жалко че беше пълно с хора
определено изпитва нещо.
днес с мен стана същото...
въпросното момиче (което може би ме харесва) искаше да ѝ пратя една песен на "мобилито" (както казваше една госпожа по Физика :Д) и докато ѝ я пращах тя беше доста близо до мен, даже си се натискаше в мен, така да се каже. та, да... изпитва някви симпатии към теб.
дейм!
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
коя песен??Първоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
![]()
Priceless .. <3
мхммм да Желязна логика!Първоначално написано от babity
![]()
работата е че и с това момиче е така когато е до мен хем и аз я докосвам хем тя как да ви кажа контакт има но като че ли и двамата сме плахи защото мисля че съм влюбен а не трябваше да съм!