- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грозната истина...
може би сте гледали филма.. Мъже, ако една жена бъде груба с вас, тоест не ви звъни, не ви пише, няма време за вас, бихте ли я предпочели пред тази, която прави всичко за вас в буквалния смисъл?
Еми не съм мъж,но съм забелязала,че повечето пъти така се получава и то не само с мъжете..и МНОГО мъже се държат по такъв начин,но мацките им си ги обичат...въпрос на психикааНо нали знаеш в природата им е е да гонят..
Винаги! Прочети ми темата, въобще разгледай раздела! Важи и за двата пола. В момента, в който покажеш зависимост и му/и дадеш да вземе надмощието просто си свършил/а....
според мен зависи от момчето ..![]()
п.с. филма е як ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нямаш ли нещо ... искаш го
Получиш ли го вече не ти е нужно![]()
Но си има и изключения
Пропагандата от такова естество е довело обществото до феномени като масови разводи, самоубийства заради любов, депресии породени от раздели, нестабилен социален живот и други.Първоначално написано от babity
Продължавайте в същия дух.
Ще я изгоня като мръсно куче. Писнало ми е от подобно отношение. Винаги след подобни интриги си отделям няколко седмици/месеци след връзката, ама винаги успявам да си го върна тъпканоПървоначално написано от dynamics
Моите варианти са:Първоначално написано от Marinchety
1. Когато едно нещо неможе да бъде мое, просто не се занимавам с него.
2. Когато нещо не работи/не сработва, го изхвърлям на боклука и забравям за него, стига да не ми е била нанесена сериозна болка и обида.
3. Когато нещо работи не го барам !!!
Толкова ли са сложни 3-те? То си е близко до логиката, ама кой да мисли![]()
Не.Първоначално написано от dynamics
EDIT:Или всъщност зависи,от много други неща...като характер например.Ако момичето си заслужава много ясно че ще се стреми човек да я спечели,да я накара да ти обърне внимание.Нали знаете,понякога от това държание между двама-на куче и котка се ражда голямата любов![]()
Зависи от самото момче,характера и от много други неща
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Първоначално написано от Marinchety
+![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Няма човек,който да прави буквално всичко за някой друг. Чак толкова добри няма.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ИмаПървоначално написано от ShtrudeL
И в тва няма нищо хубаво, досадно е
![]()
еlsy![]()
абе ще им писне на момчетата рано или късно...аз се правех известно време на недостъпна, на момчето му писна и после аз бях нахалната и досадната, а той недостъпния. Иначе зависи от момчето и от чувствата които изпитва.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Да...може да има някои,които биха умрели примерно за друг,но са идиоти,тях не ги броим.Първоначално написано от nicolepcd
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Това което неможеш да го имаш , го искам още повече .