.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Линукс

Голям фен

Линукс

От днес си сложих Убунту Линукс 8.10. Малко съм боса в тази операционна система,защото до сега съм използвала само Windows.Въпросът ми е може ли някой да ми препоръча плеъри за филми,за музика...С останалото май ще се оправя.
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Еми мисля че в замунда имаше някакви специално предназначени за Линукс,но не знам кои. Иначе търси KMPlayer - всичко отваря
    I <3 my iPod !

"We don't collide the law anyway any day
    Like a drug addicted motherfucker dee jay..."

Град
    Плевен
    Mplayer е моя фаворит. Ето и наръзник как да го инсталираш заедно с кодеците - http://www.ubuntugeek.com/install-mp...isty-fawn.html
    Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!

м аз такива бози не използвам само за музика там имаше някакъв вграден..

Град
    Плевен
    Да отправяш мнение без да го защитиш според мен е проява на лош вкус. При прясна инсталация на повечето Linux дистрибуции липсват голямо количество кодеци, а пък Mplayer е много добър избор.
    Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!

Цитирай Първоначално написано от bonbogoko
    Да отправяш мнение без да го защитиш според мен е проява на лош вкус. При прясна инсталация на повечето Linux дистрибуции липсват голямо количество кодеци, а пък Mplayer е много добър избор.
    аз казвам че всички са бози... или и да не са на мен не ми вършат работа...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Audacious
    Xine

Голям фен
    Действително имах доста проблеми с кодеците,но инсталирах горепосоченият MPlayer и вече е по-добре.Благодаря на всички,които писаха по темата.Дано нямам повече проблеми с Linuxa.

П.П.: Рових доста из форума,но може и аз да не съм се справила.Търсих теми,свързани с операционната система Линукс.Не е зле някой компетентен да внесе малко яснота по въпроса за такива като мен.Просто давам предложение.
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

каквото те интересува питай. защо си се метнала на 8.10. и без това още не си го нагласила. изчакай тея дни да излезне 9.10 и си го качи. после пробвай вградените плейъри и ако не ти допадат си инсталирай други. аз в момента съм с audacious/totem/vlc. ако има нещо за пингвините питай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си