От днес си сложих Убунту Линукс 8.10. Малко съм боса в тази операционна система,защото до сега съм използвала само Windows.Въпросът ми е може ли някой да ми препоръча плеъри за филми,за музика...С останалото май ще се оправя.
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Еми мисля че в замунда имаше някакви специално предназначени за Линукс,но не знам кои. Иначе търси KMPlayer - всичко отваря![]()
I <3 my iPod !
"We don't collide the law anyway any day
Like a drug addicted motherfucker dee jay..."
Mplayer е моя фаворит. Ето и наръзник как да го инсталираш заедно с кодеците - http://www.ubuntugeek.com/install-mp...isty-fawn.html![]()
Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!
м аз такива бози не използвам само за музика там имаше някакъв вграден..
Да отправяш мнение без да го защитиш според мен е проява на лош вкус. При прясна инсталация на повечето Linux дистрибуции липсват голямо количество кодеци, а пък Mplayer е много добър избор.
Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!
аз казвам че всички са бози... или и да не са на мен не ми вършат работа...Първоначално написано от bonbogoko
Действително имах доста проблеми с кодеците,но инсталирах горепосоченият MPlayer и вече е по-добре.Благодаря на всички,които писаха по темата.Дано нямам повече проблеми с Linuxa.
П.П.: Рових доста из форума,но може и аз да не съм се справила.Търсих теми,свързани с операционната система Линукс.Не е зле някой компетентен да внесе малко яснота по въпроса за такива като мен.Просто давам предложение.
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
каквото те интересува питай. защо си се метнала на 8.10. и без това още не си го нагласила. изчакай тея дни да излезне 9.10 и си го качи. после пробвай вградените плейъри и ако не ти допадат си инсталирай други. аз в момента съм с audacious/totem/vlc. ако има нещо за пингвините питай.